Jeg er jo Bridget Jones #78

1. Jeg er kommet så langt her med oprydningen fra i fredags.

2. Køkkenet ser værre ud.

3. Da jeg i onsdags traskede rundt inde i byen og forsøgte kun at købe ting, jeg decideret manglede, havde jeg en af mine yndlingskjoler på. Hvad, jeg imidlertid havde glemt, er, at den er en anelse gennemsigtig… Og jeg havde prikkede trusser på.

4. Bloggen bliver i disse dage overrendt af spam fra Frankring med tips om gode tantra-hjemmesider. Tak tak.

5. I den sidste uge er jeg blevet stoppet i både H&M og Fakta og stillet butiksrelaterede spørgsmål, indtil jeg høfligt måtte gøre opmærksom på, at jeg ikke arbejdede i butikken. Hvornår fik jeg et butiksarbejder-look?!

6. Efter i ugevis at have hungret efter min favoritis tilbød min mor i går at købe en bøtte til mig i anledningen af min fødselsdag. Det var der, jeg opdagede, at 7Eleven åbenbart er holdt op med at forhandle Häagen Dazs. Jeg har stadig lidt lyst til at græde…

7. Jeg købte mandag to bakker jordbær for at fejre foråret. De stod pænt i en pose på stuegulvet, indtil jeg opdagede, at de lækkede saft. Nu har jeg en massiv jordbærsaftplet midt i stuen.

8. …Og også en i gangen. For der havde jeg lige sat posen først. Psh.

9. SU-kontoret meldte i sin tid ud, at der var 4-6 ugers behandlingstid på godkendelse af min lægeerklæring. Nu er der gået over 8, og jeg har stadig intet hørt. Hallo, nogen af os er ret afhængige af det der SU!

10. Jeg har flere tømmermænd i dag, end jeg havde i går. Velkommen til 27, hvor alt bliver værre med tiden…!

Kommentarer (2)

Der er lukket for kommentarer.