Fredagsfrustrationer

 

  • Bloglovin fucker med min hoved. Af en eller anden grund strømmer det ind med “nye læsere”, og det i så voldsom grad, at det uden tvivl er en fejl i systemet. Men åh, de pæne, pæne, kontinuerligt stigende tal gør mig så glad… Også selvom de er fake. Det må være sådan, folk med silikonebryster har det.
  • Jeg har ikke lyst til at spise det til aftensmad, som jeg har købt ind til, men pga. monsterstramt budget (som følge af forsøg på opsparing til USA-tur) må jeg ikke købe noget andet. (Totalt first world problem. Buhu, mine diamantsko klemmer.)
  • Jeg har ikke flere rene sokker, men jeg har rent alt muligt andet. Hvordan fik min garderobe sådan et fucked up sokker-til-tøj forhold? Samtidig har jeg ikke nok sokker til at fylde en maskine. Åh Gud, dilemmaet!
  • I aften har jeg en aftale til sjov og spas, men jeg har fået besked på af min læge at tage den med ro de næste par uger, fordi mit blodtryk er faretruende højt. Hvad vælger man så at følge? Fornuft eller følelse? …Hej rødvin!
  • Frank ligger inde under min seng og snorker. Jeg kan høre ham helt ind i stuen, og ingen mængde kalden, lokken eller råben kan tilsyneladende få ham til at holde kæft. Han fucker med min koncentration, som er et meget nødvendig redskab i projekt Få-Miriam-til-at-se-ud-som-om-hun-ikke-har-taget-ti-kilo-på-siden-december.
Now, if you will excuse me, så skal jeg på jagt efter en kjole med elastik i taljen. God fredag!

Kommentarer (6)

  • Jeg kan opklare mysteriet: Det er fordi Google Reader lukker senere på året, så på Bloglovin kan man nu hurtigt og simpelt trykke på en knap, så man følger sine GR-blogs via BL = massevis af nye læsere på BL til alle.
    …og så selvfølgelig også fordi din blog jo bare ER genial, det skal jeg ikke tage fra dig 😉

  • Åh Stine, var det sandheden, så var jeg en lykkelig blogger! Desværre er jeg ret sikker på, at det ER en fejl, fordi tallet på min graf ikke stiger lige så voldsomt fra dag til dag… Det er kun det der tal oppe i hjørnet, der går amok. 😉

  • Nå, men så stod der så i dag på Bloglovin, at en masse af ens nye læsere var blevet tilføjet dobbelt, så du havde ret i din antagelse af 'fup'. Så hvis du i dag har mistet en masse af dem, du fik i går, så er det derfor :p Jeg skulle ellers lige til at blive helt deprimeret over den flok, der var udvandret fra min følgerskare i løbet af natten, indtil jeg læste det.

Der er lukket for kommentarer.