Paradise Recap – Uge 9

Mandag:

 • Man sidder der og glæder sig til at skulle have forløsning ovenpå torsdagens parceremoni, og så synes  Tv3 lige, vi skal have hele ceremonien fra starten. Seriøst? Fucktards.
 • Anna ryger ud. ANNA RYGER UD!! Jeg er glad og lykkelig og kan kun grine højt, da Anna fortæller, at hun burde have stillet sig bag Kasper, men det var hun for godhjertet til. Jeg har absolut ingen medfølelse med Anna. Der er intet blevet gjort mod hende, som hun ikke selv har gjort iskoldt mod andre. 
 • Ny Gæst Michelle tjekker ind, men ikke før hun mødes med Anna. Michelle skal åbenbart have en hemmelig mission den følgende dag og får derfor lov til at høre om de tidligere gæster. Anna anbefaler hende at stå hos sin (nu tidligere) gruppe, da hun der vil føle sig sikker og “de går aldrig bag om ryggen på hinanden.” Fnis.
 • Rasmus og Freja knalder. Whut? Er Freja ikke lige tjekket ind? Helt ærligt, Rasmus, vi kender hende jo slet ikke.
 • Michelle skal udvælge en gæst og sammen skal de til at “myrde” deltagere. Hun vælger Stolle. Det skal nok blive sjovt. Paradise i paranoia er altid underholdende!
Tirsdag:
 • Michelle skal vælge en partner og tage ham med på date. Hun vælger Stolle, og Nathja spasser som altid skråt. Det er heller ikke særlig taktisk klogt, da der jo som oftest kommer breve på dates, og de derfor er klare mistænkte, når mordene starter.
 • Rikke mødes med Anna og fortæller hende, at klarer Michelle sin hemmelige morder-mission, får Anna lov til at tjekke ind igen. Seriøst? Vi får ikke engang en pause fra hende?!
 • Stolle får et brev om, at han skal begå to mord. Stolle myrder først sig selv, hvilket er pisseklogt, og jeg foreslog bogstaveligt talt højt til fjernsynet, at han skulle gøre netop det, inden han gjorde det. Props til Stolle i øvrigt for at være en kick ass skuespiller. Der er både panik og tårer.
 • Freja bliver dræbt som nummer to. Meh. Jeg har ikke et forhold til hende. 

Onsdag:
 • Stolle skal myrde en til. Det bliver Sandra, som ryger i fare sammen med de andre.
 • De tre myrdede får lov til at afhøre de andre gæster. Det virker lidt fjollet, når nu Stolle sidder på den udspørgende del af bordet. Efterfølgende skal de vælge én gæst, de mener er morderen. Det er bragende tydeligt, at producerne gerne vil have Anna ind igen, i og med at Stolle har en tredjedel at skulle have sagt. Det er decideret åndssvagt. De myrdede gætter på Nathja som morder, og Stolle og Michelle er sikre igen.
 • Stolle får retten til at vælge, hvem af de myrdede, der skal hjem. Han vælger Freja. No big surprise. Sandra bliver imidlertid upopulær, da hun bruger som argument for at blive, at Stolle altid har en backup i hende. Ikke noget, der gør de andre drenge så trygge.
Torsdag:
 • Anna tjekker ind igen. Seriøst? Seriøst?? Vi får ikke engang en uge uden hende?! Jeg bliver helt træt ved tanken… Kasper afslører, at han har flere følelser for Anna end for Malene, hvilket må være skønt at høre for Malene den dag i dag, hvor hun er kærester med ham.
 • Michelle fortæller Anna, at alle undtagen Kasper har været skyld i hendes hjemsendelse. Kællinger! Kællinger over det hele! 
 • Da det hele ser ud til, at Kasper skal stå med en beslutning mellem Anna og Malene, bliver der smidt et twist ind. Selvfølgelig. Vi skal jo have mere trekantsdrama. I stedet skal en fyr ud, pigerne beslutter hvem, og Ali står for skud.
 • Og så skal drengene vælge partner. Selvfølgelig. Vi skal jo torturere Kasper psykisk. Han ender med at vælge Malene (Fryd!), selvom det rigtig kloge valg nok havde været at vælge en helt tredje pige.

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.