Nytårsindtag

Butikkerne viste sig at lukke en time tidligere end forventet, så den 31. måtte vi suse i Føtex i sidste øjeblik. Det var imidlertid til vores fordel, for da vi ankom, fandt vi nogle massive T-bone steaks (jaja, jeg ved godt, det hedder I-bone nu, det er bare ikke det samme) sat ned til 45 kroner stykket! (Hvilket min mor, som den frikadelle-dame hun nu er, syntes var mange penge at give for et stykke kød! Jeg fik dem dog trumfet igennem.)

Vi spiste vores steaks klassisk med kartofler (kogte, man er vel i Jylland), blancherede bønner og steaksovs. Desserten var risalamande, for det bliver man aldrig træt af, og ellers var der yndlingscola og lyserøde bobler. Yum!

Ikke mere indlæg til jer, for efter hele 3 generøse dage på højkant er jeg blevet bragende dårlig igen og tilbringer det meste af min tid med min gamle ven, toilettet. Det er edderbankeme nederen. Det føles lidt, som om min mave er ved at selvdestruere… Send god karma.

Kommentarer (3)

Der er lukket for kommentarer.