Repost: Diskret røde læber til ingen penge…

Ja, for Søren, Miriam, start da året godt ud med en repost, det vidner tydeligt om en aktiv og nytænkende blogger. Men ikke desto mindre: Hvis I nu som resten af landet skal bruge det meste af januar på at ømme pengepungen oven på december, men alligevel gerne vil have lidt selvforkælelse, så er dette et glimrende bud.

Læbepleje til kamp mod vinterfrosten? Tjek. Fine, naturligt røde læber, som kan være mere eller mindre kraftige i farven afhængigt af antal påsmurte lag? (Her kun et enkelt) Tjek. En pris på en flad tyver? Tjek.

Jeg kan virkelig ikke anbefale den nok. Den er med mig overalt, for man skal ikke bruge spejl til påføring, og alligevel er det instant pop til læberne. Og så passer den til alt. Det er muligvis mit spirit animal.

Kommentar

Der er lukket for kommentarer.