Op og ned

På trods af at vi kun har været nogle dage inde i det nye år, synes jeg allerede, det har budt på en god slat opture, der straks efter ændrede sig til nedture.

  • Efter tre dage på to ben med optimismen langsomt stigende, brokkede helbreddet sig igen. Med tiltaget kraft. Jeg er så ynkelig nu, at jeg nærmest opfører mig som en mand.
  • Det lykkedes mig endelig at lokalisere en sød pige, der kunne tage på ferie med mig… Der gik tolv timer, og så satte hendes arbejde en stopper for det.
  • Jeg havde lagt alle mulige spændende planer for min jyllandsferie: Tøsefnidder, genbrugsshopping, familiehygge – i stedet ligger jeg nu mest på sofaen og skriger på citronvand.
  • Jeg har gjort et par fine udsalgskup, men nu sidder jeg fast i den anden ende af landet i forhold til leveringsadressen og må ringe til DHL og UPS i tide og utide for at sikre mig, at de ikke sender mine ting tilbage igen.
  • Huset her er stoppet med lækre ting: Fyldt køleskab, slik og kage, og en mor, der gerne laver lige, hvad jeg har lyst til – og jeg kan intet spise. Samtidig har jeg aldrig været så sulten i hele mit liv.

Æsj 2013, jeg troede, vi skulle være gode venner?      

Kommentarer (2)

Der er lukket for kommentarer.