Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Udsalgs- og stavningsbrok

Nu ved jeg godt, at nytårsforsættet dikterer, at jeg ikke må gå high street-udsalgs-amok, men der er nogen (læs: Zara), der sandsynligvis meget bevidst forsøger at spolere den plan.

I øvrigt, hvordan kan det være, at der ikke er et eneste menneske i dette land, der kan stave til nytårsforsæt? Hvad skal det ekstra “t” til for? Det er jo netop ikke noget, der fortsættes, men noget helt nyt, man sætter sig for. Get it straight, people! (Sorry, sygdoms-Miriam er et vredt og alt andet end overbærende menneske.)

Comments (7)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.