Swatch-a-Palooza

2 + 2 = Ingen sko

Nogle gange er I simpelthen så søde, at jeg bliver helt forvirret over, hvad jeg dog har gjort for at fortjene jer. Som fx når jeg udgiver et indlæg proppet med neglelak og lidt tøsefornærmet gør opmærksom på, at den slags indlæg normalt ikke er så populære (fordi det langt fra er alle, der interesserer sig for neglelak, duh), og I så går all in med likes og kommentarer. Shit altså, hvor jeg kan godt lide jer.

Nu hvor jeg alligevel var i neglelak-mode, besluttede jeg, at det var tid til at sortere lidt i skidtet. Jeg var fuldstændig overbevist om, at jeg holdt mig et godt stykke under 100, så da det endelige tal ramte 149, fik jeg en anelse dårlig samvittighed. Ikke fordi jeg er en grådig, grådig neglelakhore, men fordi det jo tydeligvis er forklaringen på den sørgelige (mangel på) udvikling i min skosamling. Så tror da pokker, jeg ikke har råd til nye sko, jeg bruger jo alle mine penge på neglelak!

Men nu skal det være slut! Der skal sælges ud i neglelaksamlingen og købes flere sko. Ja, godt, Miriam, back on track. Og ingen grund til at nævne, at der var en længere pause i skrivningen af dette indlæg, fordi nogen lige tippede om billigt lak på Facebook. Jeg mener, man kan jo alligevel ikke få et par sko for 40 kroner, vel?

   

18 kommentarer

 • Wuhu! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For filan. Så er det neglelakker på vej til mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 21 stk! Men jeg har jo heller aldrig lagt skjul på, at jeg er virkelig glad for det mærke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Speckled eggs koster kun 45 kroner stykket, så dem skulle der da næsten være råd til at købe fra ny, hvis de frister. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror nu nok, det er de færreste mennesker, der ser sådan på det. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har stadig ingen Foxy Paws. 🙁 Jeg havde egentlig planlagt at gå grassat til Norway Nails tilbud, men de var nærmest allesammen udsolgt. Du er en populær dame! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det gør jeg nok næppe. Jeg er ret kræsen med, hvilke farver jeg anskaffer mig, så det er sjældent, de ryger videre igen. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til gengæld har jeg købt min lejlighed! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du har 48, så tvivler jeg på, at jeg har nogen, du ikke har! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det er alligevel en solid samling af A-England du har fået samlet dig! :p
  status på min samling er vidst lige omkring de 200 – efter at ha' solgt halvdelen af mine lakker.. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, hvis du sælger nogle Chanel eller de der fine speckled eggs, eller bare nogen i det hele taget så er jeg en frisk køber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bah, det er jo en rookie-samling endnu. En liiille bitte baby-samling der stadig kan vokse en hel masse!

  (sagde hende med 399 neglelakker… )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bedste ved neglelak er jo, at det altid passer, også selvom det er varmt, og ens fødder (og hænder?!) er opsvulmede af væske… Just sayin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sig endelig til hvis du sælger chanel 🙂 Jeg har hverken 48 eller 149, men en del er det blevet til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • s

  Vi kan også godt lide dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Carrie (SATC <3) kommer frem til, hun ikke kan købe sin lejlighed, fordi hun har brugt for mange penge på sko. Du kommer frem til, du ikke kan købe sko, fordi du har brugt for mange penge på neglelak. En eller anden fortsæt kæden? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Sig til hvis du sælger dine Chanel lakker! Pt. er jeg oppe på at have 48 af slagsen, og hver gang jeg har veninder på besøg, regner de altid ud at 48 lakker = 8.880 kr. Så jeg kan godt følge dig!! 2 + 2 = ingen sko for mig også.. Men hvad pokker, vi har flotte negle 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Swatch-a-Palooza