Jeg er jo Bridget Jones #530

1. Den anden dag rettede autocorrect et ord til “gjordt”, og nu har jeg helt ærligt 100% mistet tiltroen til dens evner.

2. Når man har gået 20.000 skridt på en dag og ser frem til et langt, varmt karbad på hotellet kun for at opdage, at de har fjernet proppen, så man kun kan tage brusebad.

3. Jeg har sovet virkelig crappy, mens jeg har været i USA, men jeg sætter alligevel en alarm hver morgen, så jeg er 100% sikker på ikke at sove over mig. Så glemmer jeg bare at slå den fra, når jeg vågner, så i går ringede den begejstret, da jeg stod midt i morgenmadsbuffetten.

4. Arbejder på at vænne mig til, at jeg godt kan stille alt muligt random på mit sengebord – og endda så tæt på kanten, som jeg orker – for der kommer ingen kat og skubber det ned.

5. …Men ellers facetimede jeg Herbert i går, fordi jeg savner ham en del. Han kunne ikke umiddelbart være mere ligeglad, men virkede vist mest bare lidt sur over at få sin lur afbrudt.

6. Var på Facebook og så et billede af en af mine gamle venner og hans mindre søskende. Som nu er voksne mennesker, der er ved at blive gråhårede, og jeg tror, der er få ting i verden, der kan få en til at føle sig så gammel som det. De er vitterligt stadig 10 år i mit hoved, jo.

7. …Det skulle da lige være, da jeg så et reel på Insta, hvor en pige viste rundt i sin garderobe, fandt et par Buffalo-sko frem og stolt erklærede: “They’re vintage rave platforms from the 90’s!”

8. Jeg elsker klammo amerikansk mad, det gør jeg virkelig. Men jeg savner frugt så meget, at jeg i går betalte mere end 40 kroner for lidt over et halvt kilo vindruer.

9. Har en liste over ting, jeg skal prioritere at købe, mens jeg er herovre. Har indtil videre købt en af dem. Til gengæld har jeg så købt en del ting, der ikke var på listen.

10. Det er generelt ingen hemmelighed, at jeg shopper godt herovre. Normalt tester jeg først produkter, når jeg kommer hjem, men for et par dage siden købte jeg en leave-in conditioner, som jeg besluttede mig for at give et skud, hvilket endte med, at jeg rendte rundt hele dagen med hår, der både så enormt kruset og enormt fedtet ud. Såeh, den får bare lov at blive herovre.

Kommentarer (2)

Der er lukket for kommentarer.