Jeg er jo Bridget Jones #527

1. Efter ni måneder med 2022 har min hjerne besluttet sig for, at det ikke er 2022, det er 2002. I hvert fald er det det, jeg bliver ved med at skrive, når jeg bliver bedt om at skrive årstal for tiden.

2. Havde en crappy dag, og da jeg skulle købe ind, besluttede jeg mig for, at jeg måtte købe lige det, jeg allerhelst ville have til aftensmad. Det viste sig at være rugbrød med leverpostej. Nårh ja, det behøver vel ikke altid være fancy.

3. Min Fakta er blevet til en Coop 365discount (super mundret navn, i øvrigt), og det i sig selv er jeg ikke imod. Den nye butik er rigtig fin. Men i Fakta havde de rosinboller i bakeoff-sortimentet, og den nye har kun te-boller, og jeg er ikke glad!

4. I den forgangne uge lykkedes det mig at forstrække mit ene baglår. I søvne.

5. …Og da jeg vågnede, lugtede der helt afsindigt meget af hvidløg i min lejlighed. Ikke hvidløg, der tilhørte mig, forstås. Der må være en nabo, der har cravet tzatziki klokken otte om morgenen.

6. Hørte den umiskendelige lyd af Herbert, der smadrede noget inde i stuen. Men da jeg gik ind for at se, hvad det var, var der ikke noget. Stor forvirring. Har stadig ikke løst mysteriet.

7. Der er to uger, til jeg tager til USA, og den eneste aktivitet, jeg pt har planlagt med 100% sikkerhed, er, at jeg skal sejle med en ferry boat i Seattle. Fordi Grey’s Anatomy.

8. Har i øvrigt tilbragt den sidste uge med at modstå trangen til at se sæsonens første julefilm. Det er kun september, og hvis man går i gang for tidligt, kan det særlige ved julen godt lidt gå af, synes jeg. Men jeg tripper for at gå i gang!

9. …Så i stedet er jeg startet på endnu en teenage-serie, og jeg har konkluderet, at de til dels stadig må være tiltalende, fordi alle karakterne jo reelt lever en slags voksenliv og i øvrigt bliver spillet af skuespillere på 25+.

10. Det her er topmålet af first world problems, hvis det overhovedet kan kaldes et problem, men jeg kom til at træde en rulle toiletpapir helt flad, og nu kan jeg ikke få rullen ordentligt rund igen, så den “hakker” ligesom i det, når jeg tager af den, og det irriterer mig markant mere, end det på nogen måde burde.

Kommentarer (34)

Der er lukket for kommentarer.