Emmys 2022 ifølge Miriam

I vanlig stil mit take på gårsdagens røde løber, hvor vi lægger ud med mine to personlige favoritter og derefter begiver os ud på en tur igennem de lidt mere interessante looks.

Jeg elsker, når nogen tør noget andet end ensfarvet, og så vidt jeg kan se, er Jung Ho-yeons kjole fuldstændig proppet med pailletter, hvilket må have været både ret tungt og ret ubehageligt, men det er dælme også flot! Zendaya ligner bare den dronning, hun er. Det er en klassisk kjole uden for mange dikkedarer, men jeg elsker silhuetten og kæmpeskørtet.

Jeg er ikke voldsomt fan af Elle Fannings kjole generelt, men jeg vil enormt gerne vide, hvad tanken var med at vælge en lyserød, der er noget nær præcis hendes hudfarve, for ved første øjekast ser det grangiveligt ud, som om hun lystigt flasher bryster. Om end bryster med en lidt underlig tekstur, der nok lige skulle forbi en hudlæge. Chloé Hilliards kjole er som sådan mægtig fin, men der er virkelig en stylist, der skal have en seriøs reprimande for valget af de handsker der. De passer på ingen måde til. Man skulle næsten tro, nogen havde fucket hendes manicure helt op i sidste øjeblik, og de var nødt til at komme på en nødløsning.

Der er selvfølgelig aldrig nogen, der er nomineret i alle kategorier, så det er faktisk bare praktisk, at Liv Hewson har fået påsyet pom-pom’er for enden af sine ærmer, så hun kan være cheerleader for de andre nominerede. Issa Rae er faldet offer for Jar Jar Binks-designet. Vi har haft det før. Det bliver aldrig min favorit.

Det er nok egentlig ikke fair at tage Sarah Paulson med i de her indlæg, for hun er altid next level. I går havde hun iført sig taget fra Bamses hus som overdel. Kaley Cuocos look giver mig vibes af en fem-årig, der helt selv har fået lov til at vælge sin brudepigekjole. Tbh havde jeg nok valgt den samme.

Jerrod Carmichael er gået full on Nik & Jay med pels og bar mave, og selvom jeg umiddelbart tænker, det er et outfit, der ikke helt lever op til den tænkte dresscode, så respekterer jeg visionen! Stefani Robinsons kjole er, hvad kostumedesignere fremstiller, når de er ansat på en victoriansk film og bliver sat til at lave en sexet natkjole til en romantisk soveværelsesscene. Det er ikke en skid autentisk, men jeg vil alligevel lidt gerne have en?

Amy Sherman-Palladino har simpelthen bare iført sig en kappe, og det er nok et smart træk, for jeg tænker, hun har været en af de absolut mest komfortable kvinder den aften. Kan dog godt være bekymret for, om hun ufrivilligt flashede mennesker, hver gang hun løftede armene? Jasmin Savoy Browns kjole er Batman. Ører, maske, kappe, it’s all there.

 

Billeder fra people.com

Kommentarer (18)

Der er lukket for kommentarer.