Jeg er jo Bridget Jones #526

1. De de to forgangne Bridgets har jeg berettet, at jeg har spist for mange Discovery-æbler og fået ondt i maven. Det har ikke været et problem i denne uge, hvor alle Discovery-æblerne i butikkerne har været helt triste og bløde at se på. Sprødheden er jo det allervigtigste ved et æble, not cool!

2. Internetkatten Thurston Waffles er gået bort, og jeg græd. Fordi det er sådan et menneske, jeg er.

3. Som nogen nok vil vide, er der i den af mine vennegrupper, der hedder “Dillerbanden”, to kæmpestore dildoer, der går på omgang mellem os som en slags hadegave. Well, jeg har haft dem temmelig længe nu, og jeg er efterhånden virkelig træt af at skulle flytte rundt på dem, hver gang jeg skal filme noget, så jeg ikke kommer til at gentage succesen med dengang, de stod og gjorde væsen af sig under en try-out. (Kunden tog det heldigvis pænt!)

4. Der er et spejl ude på min badeværelse, der ikke som sådan er naglet til væggen, og nu har det – efter 12 år – besluttet sig for, at det faktisk bare rigtigt gerne vil hænge lidt skævt.

5. …Eller måske har det altid hængt skævt, og det er først nu, jeg opdager det?!

6. Drømte forleden, at jeg var prinsessen på ærten, bortset fra at jeg godt kunne mærke ærten, og da jeg vågnede, lå jeg oven på mine høretelefoner.

7. Den anden dag havde jeg kæmpestor optur over, at den agurk, jeg havde købt, næsten ingen kerner havde. Det var meget et af de der øjeblikke, hvor jeg måtte erkende, at jeg er blevet lige voksen nok.

8. Gik i full on panik forleden, da jeg på mit stuegulv spottede, hvad der grangiveligt lignede pletter af blod flere steder. Undersøgte Herberts poter helt latterligt grundigt, og der var ikke spor af noget som helst. Så undersøgte jeg mine egne fødder; heller intet. Så gik det op for mig, at “blodet” måske så lige lilla nok ud til at være blod. Men jeg fandt aldrig ud af, hvad det reelt var.

9. Når man ser en film, hvor der bliver brudt ind, fordi nogen har glemt at låse døren, og nu tjekker sin egen hoveddør et par gange i timen.

10. Smadrede min lilletå ind i et bordben, og mens jeg bandede og svovlede, tænkte jeg, at nogen jo virkelig burde opfinde strømper, der var forstærkede i tæerne, så man ikke gjorde sådan noget. Så kom jeg i tanke om, at sko er en ting.

Kommentarer (16)

Der er lukket for kommentarer.