11 spørgsmål jeg ville stille Fremtids-Miriam

1. Lærer jeg at pifte? Ikke fordi jeg øver mig eller noget, men det kunne jeg jo begynde på, hvis der var håb om succes i fremtiden.

2. Kommer Ben & Jerry’s Salted Caramel Core til Danmark på et tidspunkt, eller skal jeg opgive håbet allerede nu?

3. Genlaver de Harry Potter-filmene i fremtiden, og er Peeves i så fald med?

4. Hvornår kommer jeg faktisk i gang med den der soveværelsesrenovering?

5. Kan du give et heads up på, hvilke svinedyre hudplejeprodukter jeg ikke behøver spilde penge på at afprøve, fordi de rent faktisk er crap?

6. Hvornår vinder Danmark Eurovision igen?

7. Får jeg besøgt alle 50 stater i USA, eller giver jeg op, når jeg kommer til de sidste kedelige?

8. Hvor mange Candy Crush levels ender de med at lave? Kan det overhovedet svare sig at prøve at komme igennem dem alle?

9. Kommer jeg til at lære at elske kaffe? For det ville altså gøre mit liv en lille smule lettere. Samme med avokado.

10. Bliver Prins Charles nogensinde konge?

11. Kunne jeg få et tip omkring nogle aktier at investere i? Bare et lillebitte et?

Kommentarer (13)

 • Gode spørgsmål!!!
  Den med de dyre hudprodukter, så laver Pudderdåserne nogle ret gode og hvad der virker til at være ærlige reviews.
  Candy Crush, så jeg forleden at der var en der havde gennemført, mener det var på 4400 baner, da hun spurgte om de lavede flere baner henvistes Candy Crush hende til andre nyere spil 😅🤣🤣
  Vil også se Peeves 🥳🥳🥳
  Kan du ikke li advokado? How do you survive CPH???

  • Pudderdåserne kører meget basis-hudpleje, min interesse er overordnet set lidt et andet, fordi det også er blevet en slags hobby. Mit problem bliver, at jeg oplever, virkelig dyr hudpleje tit er så dyrt, fordi det er exceptionelt godt, men det gør det desværre også tilsvarende bittert, når man har brugt 700 kroner på en ansigtscreme, og den bare er et virkelig dårlig match til en… 😭
   Der er væsentligt flere Candy Crush-baner end det – i hvert fald 10.000, men jeg er ret sikker på, de tilføjer nye hver uge. Spørgsmålet er, om de nogensinde stopper! 😀
   …Og jeg lader bare være med at bestille noget med avokado! 😀

 • Kan hjælpe med svar på “Kan det overhovedet svare sig at prøve at komme igennem dem alle?” Vedr Candy Crush
  Her er svaret “NOPE – vælg noget andet at gennemføre i livet end Candy Crush – men spil det endeligt for hyggen/afslapningens skyld.

  Og den med kaffe… så er svaret ret Disney’sk… svaret ligger i dig selv – hvis du virkelig vil, så ja, ellers nej. For hvis det ikke allerede er kommet af sig selv, så kræver det træning og tilvænning. HVER DAG!

  • Jeg har faktisk gennemført ad flere omgange – dengang de var lidt sløve med at få nye levels ud. Hver gang jeg kom igennem en bane, så skulle jeg vente på nye. Men så holdt jeg en pause på et år eller to, og nu er der heldigvis masser af gå i gang med! 😀

 • Jeg er helt med på; Eurovisionen,….og det med dyre hudprodukter – selv for os med mikro, mikro økonomi. Vi har også brug for god hudpleje.

  Måske skulle jeg virkeligt lære at pifte. Hvorfor gjorde jeg det ikke under nedlukningerne. 😀

 • Hvilke stater ser du som kedelige? Jeg er med på at nogen midvest måske ikke har samme tiltrækning, men alle har deres charme

  • Dakotaerne og Alaska tiltaler mig ikke voldsomt for at nævnte nogle. Jeg er sikker på, alle steder har deres charme, men det virker omvendt også lidt fjollet at bruge så mange penge på at besøge et sted, man i bund og grund ikke har optur over at skulle se. 😀

Der er lukket for kommentarer.