Jeg er jo Bridget Jones #515

1. Jeg bryder mig virkelig lidt om at vaske tøj, og det hjælper ikke på sagen, når man skvatter på vej ned ad trappen med en propfuld vasketøjskurv i favnen. Heldigvis var det kun min venstre balle og min stolthed, der blev såret.

2. Er pt ved systematisk at arbejde mig igennem min fryser for at få spist alt, der ikke er is, så der kan blive plads til mere is. #sommerklar

3. Forleden blev det allersidste afsnit af “This Is Us” sendt i USA, og jeg har kæmpet en kamp for at undgå spoilers på internettet, så jeg kan få lov til opleve slutningen med egne øjne. Jeg hader spoilers.

4. I takt med at dagligvarer bliver dyrere og dyrere, forvandler jeg mig i stigende grad til min mor, der troligt går i fem forskellige supermarkeder for at udnytte diverse tilbud til fulde. 25 kroner for en pakke smør, ikke om jeg vil!

5. Har de sidste dage gået og tænkt over, hvordan fanden giraffer kan findes i virkeligheden. Ærligt, det giver jo ingen mening. De burde være mytologiske på lige fod med enhjørninger og basilisker.

6. Jeg forstår ikke helt, hvordan det kan være muligt at forstrække sin albue i søvne, men er ret sikker på, jeg har formået at gøre det alligevel.

7. Man burde virkelig forbyde ansigtscremer med pumpefunktioner, hvis der stadig er omkring en femtedel af produktet tilbage i beholderen, når pumpen ikke kan nå længere.

8. …Og i samme ombæring kunne man passende indføre regler for, hvor mange procent af et puslespilmotiv max må være blå himmel, før det kan sættes i produktion.

9. Herbert er begyndt at gemme sig på den anden side af min badeværelsesdør for at springe frem og forskrække mig. Det er endnu ikke lykkedes ham, men hver gang spæner han stolt fra gerningsstedet efterfølgende, og det er okay nuttet.

10. Jeg har købt en ny håndsæbe. Sådan en fancy en i stedet for den klassiske Palmolive. Uheldigvis minder dens duft mig uhyggeligt meget om en gammel flirts parfume, og nu overvejer jeg oprigtigt bare at kyle den i skraldespanden.

Kommentarer (12)

Der er lukket for kommentarer.