Met Gala 2022 ifølge Miriam

Det her er altid den suverænt mest interessante røde løber, der findes. I år var temaet “Gilded Glamour”, hvilket i bund og grund betød, at deltagerne skulle dukke op i outfits inspireret af tiden i New York omkring år 1870-1900. Det var der, den økonomiske ulighed i USA for alvor tog ved, og de rige blev rigtigt rige og virkelig nød at flashe deres rigdom. Så kan man måske diskutere, om det er et lidt smagløst tema, men de rige kan stadig godt lide at dyrke sig selv, så på den måde er temaet måske meget passende. 😀 Og at der er enormt mange, der så ud til at være skideligeglade med temaet og bare kom i det, de havde lyst til, kan næppe heller komme bag på nogen.

Anywho, her er mine meninger om noget okay vildt tøj.

Det var faktisk svært at vælge to favoritlooks, for der var dælme mange, der gjorde det godt, men jeg endte altså med Blake Lively og Cardi B. Blakes kjole var inspireret af Frihedsgudinden, der jo faktisk er af bronze og derfor en helt anden farve nedenunder alt det grønne – og båndet om Blakes kjole blev senere løsnet og viste den overgang. Mega gennemført! Jeg elsker også Cardi Bs look, der giver mig Kleopatra møder Aaliyah i Queen of the Damned. Selv metalhandskerne spiller for mig!

Med min kærlighed til Billie Eilish in mente er det svært for mig at sige det, men hun ligner lidt en, der er trådt ind i en kostumebutik to timer før eventstart og desperat har insisteret på, at de måtte have et eller andet oldschool kongeligt-agtigt?! Og det havde de så, men det var ikke helt godt. Og speaking of kostumebutikker, så ligner Kid Cudi den der stereotype teenager i den amerikanske ungdomskomedie, der virkelig gerne vil være tryllekunstner.

Regé-Jean Pages outfit er helt ærligt virkelig kedeligt. Jeg har ham mest med, fordi vi savnede ham sådan i sæson to af Bridgerton. Og for at undskylde for Kodi Smit-McPhee, for hvad fuck sker der lige der?!

Jeg forguder Sarah Jessica Parkers hat, kjolens stof gør den lidt uinteressant for mig, men jeg har så meget respekt for, at hun altid er gennemført i forhold til årets tema – hvorimod Kourtney Kardashian indrømmede på den røde løber, at hun slet ikke havde tænkt det ind, og så ser det i øvrigt ud, som om hendes nederdel er gledet ned, så hun bare flasher shapewear.

Jordan Roth skræmmer helt ærligt lidt livet af mig. Han ligner noget, der skal æde min sjæl for at overleve. Christine Baranski ser badass ud på Handmaid’s Tale-måden, hvis det nu var kvinderne, der bestemte.

Det er min absolutte overbevisning, at Sebastian Stan har tænkt, at “den gyldne alder” nødvendigvis har været boybandsenes storhedstid i midten af 90’erne, så han er gået hardcore efter det look, og han har nailet det! Normani minder mig lidt om en af de der virkelig avancerede kager, de nogle gange laver i “Den store bagedyst”, og det er ment som det største kompliment. Jeg havde personligt ønsket lidt mindre maveskind, så det blev én samlet kjole i stedet for et todelt sæt, men ellers klart en af mine favoritter fra aftenen.

I dag var dagen, hvor jeg lærte, at der findes noget, Cara Delevingne ikke kan få til at se blæret ud, og det noget er guldsprayede nipple pasties. Jeg ved ikke, om jeg synes, Conan Grays outfit er sådan voldsomt on theme, men det ser ud til, han skal til århundredets fedeste rave, og jeg vil gerne med!

Jeg forstår 100% tanken bag Chloe Baileys kjole. Altså, at den skulle være sådan lidt artsy og skulptur-agtig. Men har man nogensinde lyst til at se ud, som om en krop er lavet af modellervoks? Nicola Coughlans gør mig i knaldgodt humør – primært fordi hun er iført, hvad jeg forestille mig Penelope Featherinton (hendes karakter i Bridgerton) ville have lyst til at gå med, hvis hendes mor ikke tvang hende i alt det gule! You go, Pen!

 

Billeder fra people.com

Kommentarer (14)

 • Elsker dine beskrivelser. Må også bare endnu engang konstatere, at jeg har dyrket JOMO alt for intenst og desuden er i en anden age bracket og målgruppe, for mine referencerammer rummer stort set ingen af de nævnte serier og kendte 😂. Dine beskrivelser er heldigvis så præcise, at jeg som regel kan “connect the dots”, men sommetider ved andre modedissekeringer fra din hånd har jeg også måttet google vedkommende 😂. Jeg går bare tidligt i seng med en kop kamillete og har det godt med det.

  • Lige i dag kendte jeg faktisk de fleste på min liste, men hvis det kan trøste dig, er det rigtigt tit, jeg heller ikke kender halvdelen, når jeg laver de her rød løber-indlæg! 😀

 • Miriam! Du kan noget særligt med ord. “Det ser ud til, han skal til århundredets fedeste rave, og jeg vil gerne med!” 😅
  Du nailer fuldstændig spot on de outfits. Modsat flere af deltagerne 🙊
  For hulan hvor er jeg glad for, at du holder fast i blokken også.
  Keep up the good work💪

  • Med næb og klør, Henriette! Nogle ting fungerer bare ikke lige så godt på Insta!

 • Ved ikke hvorfor, men de her indlæg er seriøst nogen af mine favoritter. Sidder altid og griner.

 • Blake Livelys kjole har slet ikke fået nok opmærksom fra andre reportager. Hvis jeg ikke har læst dit indlæg, var jeg måske gået helt glip af den. Det er rigtig flot, rammer temaet og har en gimmick som fungerer – rent Kinderæg.
  Men jeg savner din kommentare til Kim Kardashians kjole, hvad synes du?

  • Enig! Jeg synes, den gjorde det suverænt! Jeg synes, kjolen var smuk. Jeg synes, det er hul i hovedet, at hun har tabt otte kilo på tre uger, stadig ikke kunne passe den og i øvrigt kun havde den på i en halv time. Virkelig åndssvagt.

 • Din kommentar om Cara fik mig til at zoome på billedet – og så grine virkelig højt! Hvorfor i alverden har de ikke givet hende nogle mere “spændende” nipple covers på?!
  Blake ser fuldstændig fantastisk ud! Hun var også bedt dressed imo.

Der er lukket for kommentarer.