Jeg er jo Bridget Jones #512

1. Jeg var kommet til at efterlade en halv plade chokolade i stuen, hvor solen ramte den, og den var begyndt at smelte, så jeg skyndte mig at lægge den i køleskabet med det resultat, at jeg nu er blevet afhængig af kold chokolade. Seriøst, hvorfor er det så godt?!

2. Lagde en ordre på Boozt, fordi de havde nogle okay vilde tilbud, men det hele var skrækkeligt på mig, så det skal retur alt sammen, og nu tænker jeg, jeg nok bliver banned som kunde, fordi det åbenbart er noget, de har for vane at gøre, hvis man returnerer for meget.

3. Tvang mig selv til at gå i Netto, selvom jeg stadig er oprigtigt muggen over, at de har lavet min lokale drastisk om, så den er blevet tæt på elendig, men jeg har en idé om, at hvis jeg går derhen nok, kan jeg måske lære at elske den nye.

4. …Endte med at komme hjem nærmest uden varer, fordi alting er blevet så fucking dyrt. Jeg ved godt, at det ikke er specifikt for Netto, men wtf?

5. Efter adskillige års ventetid har jeg opdaget, at man endelig streame Charmed herhjemme (på Prime Video), så vi ses om et par uger, når jeg har binget alle sæsoner!

6. Nu bor jeg jo i lejlighed, så det er ikke, fordi edderkopperne her på nogen måde kan måle sig med dem, man finder i huse, men derfor er det stadig en lille smule skrækindjagende at vågne op ansigt til ansigt med en, der chiller på væggen i ens soveværelse. Altså, vi snakker 15 centimeters afstand fra mit hoved. Brrr.

7. Jeg har længe haft planer om at rydde op i mine puslepil, fordi jeg simpelthen ikke har pladsen til dem. Efter lang tids overvejelse fik jeg endelig valgt et enkelt ud, jeg kunne sende videre ud i verden. Ét. Og jeg var ret stolt.

8. …Tre dage efter fik jeg et nyt puslespil i fødselsdagsgave.

9. Solen ser endelig ud til at være dukket semi-permanent op til foråret, hvilket betyder, at jeg har fået årets første fregner, den største af hvilke grangiveligt ligner en bums.

10. I går holdt jeg fødselsdag, og pynt-temaet var Disney i et rum og diller i et andet. Havde bestilt balloner med penis-tryk to forskellige steder, fordi begge steder ikke 100% kunne garantere levering til tiden, så jeg tænkte, at hvis jeg nu bestilte begge steder, så ville minimum en af pakkerne nok dukke op. Det skete ikke, så det endte med at jeg selv tegnede dillere på nogle almindelige balloner, og nu kan jeg så se frem til, at der dukker en masse diller-balloner op i min postkasse, som jeg ikke helt ved, hvad jeg skal bruge til…

Kommentarer (19)

 • JEG ELSKER KOLD CHOKOLADE! 😁 Jeg kan faktisk næsten ikke have den konsistens, det får, når det ligger ude – jeg synes det bliver meget hurtigt blødt og smelter alt for nemt. Har altid følt mig lidt mærkelig, hvad det angår, fordi jeg ikke har oplevet andre gøre det 😂

 • Åh ja jeg har været på kold ckololade i mange år nu og det har total spoleret stue temp chokolade 🙈

  • Om vinteren går det, men om sommeren er konsistensen aldrig helt god. Men den er jo suverænt bedre i køleskab under alle omstændigheder!

 • Jeg troede at alle spiste chokolade direkte fra køleskabet? 🙈
  Jeg er med dig på nr. 5 – har også længe eftersøgt den på diverse tjenester og købte kun Prime for at se Charmed 😍

 • Jeg er også stadig muggen over min lokale Netto, efter den er lavet om.
  En ting er at indretningen og vareudvalg er blevet dårligere (efter min mening), men det værste er næsten kassebåndet.
  Jeg ved ikke hvem der har vurderet at det var en god idé at lave et 90 graders “knæk” på kassebåndet… måske det er en fremragende idé, sådan rent teoretisk, men i praksis, not so much.
  Uanset kæmpe afstand mellem varerne fra forskellige kunder, og nu genindførte vareskillere, så bliver varerne altid blandet sammen når de rammer 90 graders knækket, så den stakkels person i kassen står forvirret og kigger på rodet, eller bare scanner lystigt videre.
  Jeg er ikke fan 😊

  • De har også fjernet to af kasserne i min for at gøre plads til selv check-ud, men det lort fungerer jo ikke, der skal hele tiden en medarbejder over og klikke på noget!

Der er lukket for kommentarer.