Næste WTF-emne

For halvanden uges tid siden lavede jeg et reel på Instagram, der gør sjov med det der med at være lige på nippet til at falde i søvn og så få et flashback til noget pinligt, man har gjort engang, og pludselig er man lysvågen. Det kunne fx være at kalde sin lærer for mor, eller da man citerede “Den eneste ene”-replikker for Paprika Steen, eller da man småflirtede med en nydelig bartender for lidt for sent at finde ud af, at han lige var fyldt 23. Alle selvfølgelig tænkte eksempler og overhovedet ikke noget, jeg selv har gjort.

Men jeg tænkte, at det kunne være et ret sjovt WTF-tema, så nu får den et skud! I kender rutinen – stik mig de pinlige minder/samtaler/oplevelser, der stadig hjemsøger jer med jævne mellemrum. De skal bare indsendes i formularen ovenfor, og det er selvfølgelig helt anonymt. 😀

Kommentar

  • Cirka alt, jeg har foretaget mig nogensinde. Du kunne blive spammet seriøst med indsendelser herfra, Miriam.

Der er lukket for kommentarer.