Jeg er jo Bridget Jones #473

1. Jeg skulle lokalisere en powerbank-oplader og mindedes, at jeg ikke havde held med det sidste gang. Så jeg tog elektronik-kassen frem, hvor alle ledninger, jeg nogensinde har ejet, nu befinder sig. Jeg ved ikke, hvad halvdelen af dem er til, men jeg kunne jo få brug for dem en dag. Rodede hele lortet ud på gulvet og gennemsøgte bunken grundigt, fordi jeg vidste, jeg havde den fucking ledning. Gav op efter tyve minutters ledetid.

2. …Fandt herefter powerbank-opladeren siddende i stikdåsen under kommoden, fordi det tilsyneladende var lykkedes mig at finde den sidste gang.

3. I går passede jeg børn i Køge og luftede i den forbindelse hunden. Hver eneste gang hun træk i snoren eller gjorde mine til noget andet forbudt, udbrød jeg ufrivilligt i et let bebrejdende tonefald: “Herbert!”

4. Kan i øvrigt berette, at fuldetogene er tilbage. Når jeg skal hjem efter at have passet børn en weekendaften, har jeg alle dage delt tog med fulde teenagere på vej videre i byen. Nu er de så i stedet på vej fra byen og til efterfest. Men de er der, og de er skidefulde. I går var der en, der kastede op i togets skraldespand.

5. …Og så var der den der ene gut på omkring 45, der også var stangvissen, men ret hurtigt fald i søvn og derefter snorkede højlydt hele vejen til Nordhavn, hvor jeg stod af. Jeg håber ikke, han kun skulle have kørt fire stop eller sådan.

6. Jeg har en sart lyserød jakke. Jeg elsker min sart lyserøde jakke. Jeg hader, at jeg altid sætter mig i et eller anden uden at opdage det og derefter render rundt med en sart lyserød jakke med en kæmpe plet på røven.

7. Spottede endelig det perfekte par sandaler i et butiksvindue, og jeg nåede at blive helt begejstret, indtil jeg noterede mig, at de var ca. ti størrelser for små, fordi jeg stod foran en børnetøjsbutik.

8. I Føtex og Bilka er juni måneds prishug blandt andet Mars-is (og Snickers og Twix) til tyver. Hvilket er fedt, bortset fra at min fryser er propfuld af de Ben & Jerry’s, der var på tilbud i Coop hele maj.

9. Forleden fandt jeg omsider en bakke nektariner, der så fuldstændig forrygende ud, så jeg betalte gladeligt den mindre formue, de kostede. Da jeg kom hjem og tog første forventningsfulde bid, kunne jeg konstatere, at de var med hvidt frugtkød. Jeg voldhader nektariner med hvidt frugtkød, men de plejer først at dukke op og forpeste mit liv sidst på nektarin-sæsonen!

10. Nogle gange må man lære på den hårde måde, at hvis man spørger på en restaurant, om de har en bestemt, ret almindelig type vin på glas, og de svarer ja, så betyder det ikke, at det er en husvin til en overkommelig pris. Det ene glas kan også koste det samme som en hel flaske husvin. Hvilket du først finder ud af, når regningen kommer. Oh well, den smagte rart.

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.