Influencer-tjeklisten á la Lasse Madsen

De af jer, der frekventerer Instagram, har nok haft svært ved at undgå den video, komiker Lasse Madsen lagde ud i går. I hvert fald hvis I følger en omgang influencers – eller som minimum mig. Det er nemlig en parodi på en masse klassiske influencer-kendetegn, og den er så sindssygt spot on og virkelig sjov, at der er mange, der har delt den. Undertegnede inklusiv.

Men hvor god en influencer er jeg mon? Hvor mange ting på tjeklisten kan jeg krydse af? Det er lige præcis det, dette dybe og indholdsrige indlæg har til formål at afklare. I ved, for videnskabens skyld. Så nedenfor finder I en transskriberet liste fra Lasses video og min vurdering af egen performance på området.

1. “Jeg er stoppet med at sove på venstre side, swipe op og læs hvorfor på bloggen”. Jeg sover mest på højre side, faktisk. Jeg ved ikke helt hvorfor. Måske skulle jeg tage noget tid til eftertanke og skrive et indlæg om det.

2. “Flere har spurgt.” Åh, så skyldig. Det er en sygt irriterende måde at indlede en story på, og jeg gør det selv. Det er dog ikke for at forsøge at signalere, at jeg er så utroligt spændende, at folk altid spørger ind til alting, mere fordi jeg gerne vil give en forklaring på, hvorfor jeg lige pludselig har fået den indskydelse at dele, hvor jeg har købt mit viskestykke/telefoncover/porcelænsæble henne.

3. “Måltidskassen.” Jeg har lavet måltidskassespons én gang for 2,5 år siden. Jeg havde ellers faktisk indgået et samarbejde med en af de nye kometer på måltidskassehimlen, da de stadig var helt spæde, men da jeg skulle til at bestille min første omgang, var der fire af dem, jeg fulgte på Insta, der gik i gang med at reklamere for dem, og jeg begyndte at føle, det ville være lidt spam-agtigt for jer, hvis jeg hoppede med på vognen lige på det tidspunkt, så jeg trak mig ud igen. Selvom jeg godt kan føle et lille stik af misundelse, når nogen fremviser lækre retter derfra. Så jeg vil ikke garantere, at jeg ikke tjekker det her punkt af på et senere tidspunkt!

4. “Flere har efterspurgt min hårrutine.” Det sker minimum et par gange om ugen. Den og hvilken mascara jeg bruger, og hvilken race Herbert er, tror jeg er top tre på min FAQ.

5. “I får lige en rabatkode på 25%.” Fuck yeah. Jeg elsker rabatkoder. Rabatkoder er life.

6. “Vi har lidt problemer med amning herhjemme for tiden.” Jeg ammer ikke sygt meget generelt.

7. “Mor til A og Q.” Den dyrker jeg hardcore! #BabyH #stoptiden #mitguld #elskerelskerelsker

8. “Det jeg siger her i storyen, det skriver jeg også lige med en tekst, så I er fri for at se min story med lyd.” Jeg hører til den gruppe, der faktisk synes, tekstede stories er ret irriterende, fordi jeg læser, hvad der står, før det når at blive sagt. Det er en slags spoiler, jo. Alligevel er jeg selv begyndt at gøre det, fordi jeg har fået utroligt mange opfordringer fra døve og hørehæmmede, der ellers ikke kan følge med – og fra folk, der ser stories i offentlig transport/mens de putter børn/andre steder, hvor lyd ikke lige er ideelt. Og det kan jeg godt se pointen i.

9. “Så er der ikke så længe til, at min bog den udkommer.” Nej. Føler efterhånden, jeg er del af den meget lille procentdel, der ikke har skrevet en bog. Måske burde jeg skrive en bog. Det ville fandme være sejt at få noget udgivet sådan rigtigt på papir.

10. “I får lige lidt flere billeder fra fødslen.” Jaeh, nej.

11. “Vi har også en anden profil, hvor I kan følge med i vores husrenovering.” Grinede så meget af den her, for det var først der, det rigtigt gik op for mig, hvor mange influencere køber og renoverer hus. Måske skulle jeg oprette en profil dedikeret til de der huller i mine soveværelsesvægge, jeg aldrig får fikset.

12. “Så er jeg hoppet i den her kjole fra Ganni/Så er jeg hoppet i den her hue fra Ganni/det her er min højre arm; den er fra Ganni.” Jeg ejer ikke noget fra Ganni. Jeg tror måske, jeg gjorde engang, men deres priser er jo stukket fuldstændig vanvittigt af med årene!

13. “Tb til dengang jeg var med i Den store bagedyst.” Jeg synes som regel, de der tilsæt-kun-vand-boller er for meget arbejde, så nej.

14. “Så kan jeg med stolthed i stemmen sige, at jeg har indgået en aftale med Aldi.” Blev indrømmet en snert fornærmet på Aldis vegne her. I ved, på den der lidt barnlige måde når nogen disser noget, man selv ret godt kan lide. For jeg tænker, det er meningen, der skal påpeges en ironi i, at der er stolthed ved et samarbejde med Aldi. Aldi er mit fucking jam. Jeg ville være ægte stolt helt ind i dybet af mit tysk discount-elskende hjerte.

15. “Jeg er begyndte at lytte til lydbog.” REKLAME: I kan stadig få 45 dages uforpligtende prøveperiode til Mofibo ved at bruge koden “Miriam” eller klikke lige her. (Come on, jeg var nødt til at gøre det for jokens skyld om ikke andet! 😀 )

16. “I dag skal vi ud at kigge på en sofa. Så skal det blive spændende at se, om vi kan blive enige.” Ak, nej. Par-ping-pong kan jeg ikke tilbyde. Men på områder som det her er det fandme nice at være single. Også selvom den sofa, jeg rent faktisk valgte i sin tid, egentlig ikke er særlig rar at sidde i. Men den er pæn!

17. “Jeg har startet en podcast.” Det har jeg ikke, nej. Men mange har spurgt… 

18. “Jeg er sammen med en anden influencer, så I kommer til at se den samme story to gange.” Det er mig. 100%. No excuses. Undskyld.

19. “Sponsoreret ladcykel fra SCO.” Kun en psykopat ville anskaffe sig en ladcykel, hvis de ikke har et barn. Behovet for en ladcykel er faktisk nok på min top ti over grunde til, jeg ikke vil have børn.

20. “*udefinerbar lyd* Jeg kan forstå, der var lidt problemer med lyden på sidste story.” Hvem er det, der ikke lige ser deres story igennem, før de poster den? Hold kæft, der er mange upassende ting, I ville have set gennem tiden, hvis jeg ikke gjorde det!

21. “Jeg er så super glad for, at I følger med herinde. *dobbelt kys* Love you!” Tjek. Man skal huske at fortælle nice mennesker, når de er nice. I er uden tvivl nice.

Status: Jeg er nødt til at være ærlig og sige, at min performance er lidt svag her. Især taget i betragtning at jeg jo sådan set har været i gang markant længere end de fleste. Vil straks undersøge mulighederne for at anskaffe mig noget Ganni og et hus til renovering. Fødselsbilleder kunne også være en mulighed. De behøver vel ikke være mine.

Kommentarer (72)

 • Skide godt og sjovt indlæg.
  Nr 7 åh gud jeg hader det. Især når man ved at der er mere bag facaden, men nej det trælse skal helst ikke vises. Godt man kan slukke for notifikationer. 😊😊😊

  • Jeg unfollower altid folk, der ikke giver mig noget godt. Det gør mit feed meget bedre! <3

 • Udgiv en bog Miriam… “Samlede hemmeligheder” ville sælge max godt…. eller “WTF”….

 • 4’eren er jo også fordi du har vanvittig flot hår og vipper. De burde virkelig betale dig for alle de gange du har anbefalet din mascara.. eller hvertfald sende dig mindst 3 af dem 😀

  Jeg stemmer i øvrigt for et samarbejde med Aldi. Gerne med en rabatkode. De har nogle pisse gode produkter!

  • Føler måske også lidt, de skylder en mascara eller to på nuværende tidspunkt, men noget siger mig, jeg ikke heeeeelt er L’Oreals foretrukne influencer-type! 😀
   Aldi-samarbejde kunne være så nice, selvom rabatkoder desværre har en tendens til at være tæt på umulige, når det drejer sig om fysiske butikker.

 • Klart fødselsvideoer og billeder! Bare kom med det. Lav evt. den der leg “fødsel eller porno” 😂

  Jeg har intet imod reklamer. Men netop det, at flere deler PRÆCIS det samme og alle synes det er nemt og lækker, og nærmest bruger samme ordvalg, så står jeg af og går videre i teksten. Så tak fordi du lige sprang over dét.

  • Altså, man kan sige, at de samme ord typisk bliver valgt, fordi det er dem, der passer. Men jeg ville klart ønske, virksomhederne blev bedre til at fordele kampagner over længere perioder, så folk ikke føler sig tvangsfodret. Det har tit dem omvendte end ønskede effekt – selv for rigtig gode produkter.

  • Helt sikkert hvis man skal fragte noget stort og/eller tungt. Eller er det bare kæmpe monstrummer, der spærre det meste af cykelstien. 😀

 • Utroligt at han ikke har en tryout fra NIBU og 30% rabatkode med 😂
  Er der overhovedet nogen der køber på NIBU til normalpris?

 • Elsker det her, tak Miriam!
  Altså turen hjem med Herbert, var vel lidt henad en fødselsberetning 😉

 • Du kunne da udgive en bog med hemmeligheder eller WTF, hvis du vil være med på nummer 9 😄😃
  Jeg ville købe 👍🏻

 • Jeg er så vild med det her post Miriam.
  Jeg elsker at følge med hos dig.
  Husk du os er nice.

 • En bog med de bedste hemmeligheder gennem tiden og måske med de kommentarer(pæne selvfølgelige) det har været til dem. En bog Sådan lidt i stil med citater fra Mads og monopolet.
  Ved selvfølgelig godt st det ikke er hverken en skønlitterær eller faglitterær men den ville fandme være Nice.

 • Du må udgive en bog med dine favorit hemmeligheder. Også gerne dem der er foregået over flere uger. “Jeg frier til min kæreste nu”. Via bloggen.

  • Det har faktisk været på tegnebrættet længe. Ideelt set skal det bare times med jul, og det har jeg været jævnt dårlig til. 😀

 • Jeg hepper BIG TIME på den bog der 😀✌️
  Ligemeget hvad pokker den ville handle om, ville jeg uden tvivl købe den!
  … Den ville stensikkert være skide genial!

  • Jeg lover som sagt ikke noget. For nylig spurgte jeg til sponsønsker, og der var RET mange, der ønskede måltidskasser fra et single-perspektiv. Men jeg synes også, det er faldet lidt til ro igen, det var virkelig kradst der en overgang! 😀

   • Det perspektiv tror jeg heller ikke, jeg har set. Jeg tror faktisk madkasse-firmaerne kunne få en del kunder på single-kasser, ligesom Rema1000 (var det ikke Rema, eller var det Aldi?), der indførte stykvis porre f.eks. (ved dog ikke om de fik flere kunder, men jeg kunne lide konceptet).

    • Desværre er der bare nærmest ingen af virksomhederne, der kører med singlekasser. Jeg tror måske, de tjener for lidt i forhold til arbejdet med dem. Men der er uden tvivl et hul i markedet der!

 • Hold nu k… det er funny. Thumps up til og Lasse. Jeg synes dog der mangler 2.
  Ja, I må lige undskylde min dårlige hårdag eller ej, jeg ser først den tot dér efter jeg lagde stories ud. 🙈

  Eller er det kun mig?

  • Dem har jeg ikke bemærket er så udbredt, men den med hårdagen har jeg helt sikkert selv lavet – primært fordi der er nogen, der vil kommentere på det, hvis man ikke gør det selv først. 😀

 • Please ja!! Opret en profil til hullerne i din væg! Det kunne være en geni-streg, uden lige!
  Det kunne måle forståes som sarkasme, men jeg mener det, det kunne være hammer sjovt 😀

 • Jeg synes godt, du må tjekke 12’eren af. Det er måske ikke lige Ganni, men du hopper da en gang imellem i en Miriam-kjole eller andet lækkert, du gerne vil vise frem.

  Og klart, du skal have en profil til dit renoveringsprojekt. Vi er mange, der har brug for ugentlig updates på, hvordan det går.

  Og tjek til nr. 21. Du er NICE. ❤

  • Jeg viser ofte tøj frem! Men jeg tror her, der prikkes til, at Ganni er super overhyped og fashionista, og den vogn er jeg ikke helt med på. 😀

 • Er der overhovedet andre end influencere, der har tøj fra Ganni?
  Måske der følge en Oslo Skinlab proteinpulver aftale med?

  • Det ville da forklare, hvorfor det er så dyrt! Men jeg tror generelt, det er ret populært blandt de lidt mere hardcore-modeinteresserede.

  • Jeg har lyst til at skrive for evigt – den burde som minimum gælde året ud, men jeg skal ikke kunne love, de ikke laver om i den på et tidspunkt undervejs.

 • #elskerelskerelsker En bog🙌🏻
  -WTF ville være sjovt !
  -Jeg kunne også godt forestille mig at være intereseret i temaer som er mere samfundsorienterede, med dine tanker om hvordan vi taler til (om) hinanden og sådan. Mange spørger😜

  • Ush, jeg er ikke sikker på, jeg tør kaste mig ud i noget med meninger og holdninger andre steder end i min lille andedam. Men vi må se! Det er i hvert fald en drøm.

 • Der er kun et supermarked der er federe end Aldi. Og det er Lidl. Dejlige tyske varer kombineret med almindelige velkendte danske ting, tilsat lidt tingel tangel og diverse spotvarer. I love it! Og masser af parfume i sæberne og vaskemidlerne… haha. Indtil man igen kan sætte kursen mod grænsebutikkerne i Flensborg, får jeg mit fix i Lidl. Intet kan gøre mig så lykkelig, som 5 liter skyllemiddel til en 20er, shampoo til en 10er og billig tysk chokolade, enten kopi kinder eller den ægte vare.

  • Haha, jeg synes, din beskrivelse af Lidl passer lige så godt på Aldi, men de er selvfølgelig også to grene på samme stamme, og jeg holder meget af begge!

   • Måske min lokale Aldi bare er lidt fesen i forhold til din. Jeg synes jeg har hørt noget om osteboller i din? Man burde tage på en landsdækkende turné i discountsupermarkeder

 • Jeg fulgte dig oprindeligt fordi, du havde en kat, som så vildt majestætisk ud (Frank) og siden hen alle dine hemmeligheder.
  Nu følger jeg dig stadig, fordi, du nu har Herbert (kan man være forelsket i ham på afstand?) og, at du stadig har hemmlighederne.

  Tak for at du er DIG SELV, og du er så NICE.

  🙂

  • Frank var virkelig majestætisk! Og skidesur på den gode måde. Han er meget savnet – men Herbert er heldigvis også en ener!

 • Hahaha, jeg føler mig helt blank, når jeg læser fleste punkter…., og lidt gammel 🙂

  Jeg aner ikke hvem Lasse Madsen er, og har aldrig hørt om Ganni…, og hvis den liste er formlen andre bloggere/influencers tilsyneladende følger, så forklarer det jo, hvorfor jeg aldrig har fundet andre end dig, som jeg havde lyst til at følge 😉

  Hvem fanden gider følge med i nogle andres renoveringsprojekter??, sådan noget forstår jeg ikke. Det lyder da kedeligt. Til gengæld er det altid sjovt at følge med i Herberts løjer, og dine puslespilsprojekter mm. og jeg elsker dine stories på instagram

 • Jeg grinede ægte og med lyd af den med en Instagram til dine huller i væggen. Det var bare det 😂
  Jeg ville synes det var det sjoveste i verden.
  Bare et endeløst feed af hullerne på forskellige tidspunkter på dagen, så lystet skifter lidt
  Min humor er MEGET tør åbenbart

  • Der ville ikke engang være den store lysforskel, mit soveværelse har ikke et vindue. 😀

 • I en garage i Køge står der en kabine-cykeltrailer. Den kan rumme to børn og en del pakkenelliker.

  Den kostede langt under det halve af en ladcykel, kan af og påmonteres på et minut og kan OGSÅ bruges som klapvogn i både by og skov.

  Var ellers så klar til at købe en elladcykel, da barn 2 var på vej, men så opdagede jeg at de er lort med lort på at køre på. Min rigtige cykel er så meget bedre og traileren gør, at jeg ikke FATTER hvorfor folk køber de andre.

 • Hvis du laver profilen til hullerne i soveværelsesvæggen, foreslår jeg en take over profil! Så kan alle vi andre også vise de projekter frem vi aldrig får ordnet <3

Der er lukket for kommentarer.