Kommentarer (9)

  • Nej, sidst jeg søgte job sagde jeg bare at jeg ikke ville diskutere min nuværende løn, men at jeg ville have x i det job jeg var til samtale på (et beløb der lå lidt over det beløb jeg havde besluttet at jeg reelt ville acceptere – den acceptable løn var i det tilfælde min daværende løn + 30%). Det virkede fint, selvfølgeligt var der en lønforhandling bagefter, men det lykkedes at komme op på 98% af det jeg havde bedt om, så jeg nåede mit “target” og lidt over. Du skylder ikke din kommende arbejdsplads at sige hvad du har fået/får i dit gamle job, de vil jo i virkeligheden bare gerne vide hvad du gerne vil have i deres job.

   • Lærke – tusind tak for et godt råd! Tror ikke jeg er den eneste der er i tvivl om, hvordan man tackler lønforhandling?!

  • Haha.. måske! Jeg er ihvertfald glad for at vide, at jeg ikke er den eneste der gør det 😅💰

 • Hold nu op de var gode og blandede! 🙈😅 Den med stegepanden!! Haha, det kunne ha’ været mig i folkeskolen! 😁

 • Til dig der lyver på dit cv.
  Søg aldrig job i lufthavnen. Der er en EU lov om man skal kunne dokumentere sine tidligere ansættelser, uddannelse, lange rejser etc.

Der er lukket for kommentarer.