Kommentarer (7)

  • Jeg ELSKER alles løgnehistorier – er SÅ træt af, jeg er så elendig en løgner, jeg ikke kan bidrage med noget – TAK til alle andre!

  • Elsker den med hamsteren. Oldefars naziuniform – er I sikre på, at det var hans? Uanset hvad, så er også den jo en del af jeres familiehistorie, af Danmarks og vores alles historie, så jeg hælder altså lidt til åbenhed, også overfor børnene, og også overfor historien. Uniform og andre relikvier skal da foræres til et museum. Prøv at søge nogle oplysninger, måske I kan få hjælp. Oldefar blev måske forført af demagogen Hitler, men blev klogere? Så en dokumentarserie om netop danske nazister, hvor det var tilfældet.. Dokumentarserien ligger på DR.dk, det omhandler faktisk tyveri af materiale om danske nazister, prøv måske at kontakte den journalist/historiker, der har lavet den serie.

  • Til dig der knaldede på hotelværelset. Det vidste receptionisten altså godt 😝. Det er det folk gør når de opholder sig et par timer på et hotelværelse.

  • Jeg gik i klasse med en, som afleverede en L.O.C. tekst som essay. Vores lærer kom rødglødende ind, da hun havde læst den. For hun kendte FAKTISK godt L.O.C.

Der er lukket for kommentarer.