Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Comments (5)

  • Hold kæft hvor jeg elsker dem alle. Bedste WTF til dato!
    Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at lyve, hvilket egentlig kun har været et problem, når jeg spiller Meyer, men med de her geniale løgne, begynder det faktisk at irritere mig lidt, at jeg ikke ejer den egenskab 🤪

  • SU-lån: You have to come clean. Det vil give dig ro i maven, det vil øge din selvrespekt. Det vil “fester and rot”, hvis du ikke fortæller ham det.

    Det er desuden nok det billigste lån, du kan have, og der er et fradrag for renterne, og du har jo taget det for at klare dig økonomisk, mens du studerede, så der er da ingen grund til at skjule det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.