Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Næste WTF-emne

Vi skal have sat gang i næste emne, og efter fremragende inspiration fra jer, skal vi over i løgnekategorien. Jeg vil gerne høre den dummeste, sjoveste eller mest absurde løgn, du nogensinde har fortalt – især hvis du var succesfuld! Måske bildte du i scorefasen din nuværende partner ind, at du er flydende i kinesisk, og han tror stadig på det? Måske tror din mor stadig, du som teenager blev bestjålet på vej i Netto, selvom du i virkeligheden brugte hendes penge på billig vodka? Måske er den der kandidatgrad på dit CV lidt mere fiktion end virkelighed? Stik mig alle jeres bedste løgne, det bliver skidegodt! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.