Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Kommentarer (11)

 • Kære mor, det bliver bedre. Dine følelser er normale, jeg kender dem i hvert fald fra mig selv, og du skal nok finde hjem til dig selv igen i fremtiden <3

 • Kære mor der ikke kan kende sig selv
  Jeg har haft det præcis ligesom dig og føler så meget med dig. Det der hjalp for mig var at se mine veninder mere (uden barn og udenfor eget hjem), begynde at høre det musik jeg plejede at kunne lide, gå i tøj der ikke altid er “mor venligt”, høre lydbøger og generelt skrue op for egen omsorgen. Jeg blev så også skilt så har selvfølgelig en del mere tid til mig selv, når mit barn er hos sin far. Håber du kommer igennem den svære periode (uden at skulle skilles) <3

  • Puh – sad og fik netop dén tanke. Hvis ikke der er plads til at være sig selv, så er der måske heller ikke en far, der tager ansvar? Sådan var det for mig. Ti år og to børn senere blev jeg skilt. Skilsmisse generelt kan ikke anbefales, men jeg har fået mig selv tilbage. Det var jo aldrig børnene, der sagde, jeg ikke måtte være sjov / bruge penge på fedt tøj / gå ud med veninderne / …

 • Hende med den døde hud skulle prøve peelende fodmaske. Så falder huden på fusserne af, og man kan sidde og pille stykkerne. 10/10 stjerner for klam underholdning. 50kr i normal

 • Kære Mor

  Jeg har selv været der og det er så hårdt. Især fordi faren ikke var god til at prioritere andet end ham selv. Jeg endte med at blive skilt og så sætte grundige grænser fremover. Du gør det godt nok, også når det hele er 100% perfekt.

 • Kære mor,
  Jeg kender præcis den følelse. Selv med en far, der tager masser af ansvar og med glæde vil give plads til mig. Det er ikke kun det fysiske arbejde, der æder én – for mig er det i højere grad en mental tilstand, som opsluger og lammer, til man næsten ikke kan se eller mærke sig selv. Du er stadig derinde og kommer stille og roligt tilbage, I promise. Hæng i og hold ud! <3

  • Samme her! Far er total på (nogle gange mere end mig, føler jeg). Men det mentale æder mig. Som en konstant summen i baggrunden – en underliggende melodi der i perioder larmer mere end andre. Men det bliver virkelig bedre. Tiden hjælper. Og så at læse at andre har det på samme måde. Når man ikke er alene, er det lidt nemmere – at være i og acceptere, at det er en fase, og this too shall pass.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.