Kommentarer (30)

 • Dig, der ikke har været i bad i 1/2 år + – jeg er lidt interesseret i, hvordan du undgår at lugte virkelig fælt? Kunne være total win/win på en uge med alene-ferie.. jeg lugter rædsomt efter 2 dage..

  • Samme her 🙋🏻‍♀️ Hvis jeg vover at gå 3 dage, så lugter jeg altså lidt som en gnu.
   Tænker næsten vedkommende må have en ubehagelig kropslugt

   • Man kan da sagtens etagevaske sig med en klud og sæbe? Oog, min mand lugter vitterligt ikke af sved, det er SÅ mærkeligt! Jeg gør… hurtigt!

  • Jeg har været der ude, dog af andre grunde. Da jeg var helt der ude, var hvordan jeg lugtede fuldstændig irrelevant, det var så også ‘kun’ 3 måneder. – Jeg lider af skizofreni, og mine stemmer bildte mig ind at vandet i hanen var syre. Jeg var indlagt på psyk I mens, og på det tidspunkt var det at overleve vigtigst. <3

 • Til dig med glutenallergi – der findes bagekurser uden gluten. Men det er selvfølgelig sjovest hvis du er glad for brød og kager 😉

  • Tror ikke vedkommende ville have brokket sig hvis det var et glutenfri kursus 😉 men ja der findes mange (også online) og jeg gad gerne selv til bage kursus 🙂

 • Snackskabsideen er jo en genistreg!

  Mange tanker til dig, der ikke vil gå i bad, fordi du ikke kan holde din krop ud. Håber du kan finde nogle fællesskaber (online?), som kan give dig troen på, at du er helt fin, som du er!

 • Dig der ikke går i bad…
  Selvom der er ting ved den, som du ikke kan lide, så er din krop dejlig. Den giver dig muligheder i livet, smagsoplevelser, dufte, varme og meget mere, så du bør passe godt på den og godt på dig selv. Alle kroppe er fantastiske uanset skavanker 🙂 håber du lære at elske og tilgive den, så det ikke bliver en byrde for dig hele livet. Vi er så meget mere end vores ydre…

 • Forfatteren, der synes sin egen bog er det fedeste. Hold kæft, en opturs følelse. Den følelse vil jeg dyrke noget mere; følelsen af, at det jeg selv har lavet er genialt. Yes!

 • Jeg føler, jeg mangler noget info om dickpic-dad: er de uopfordrede? Er den pæn? Sender modtageren noget tilbage? Er det med vilje? Er modtageren en kvinde? I gots to knows!!!

  • Dickpic-modtageren

   De korte svar: Ja, nej, nej, ja, ja.
   Og bonusinfo; min eks synes det var helt ok og nærmest lidt frækt…

   • Wauw. Det er tarvligt. Det er fandme tarvligt. Af dem begge to. Sender han stadig, eller var det da du og din ekskæreste var sammen? Det er satme langt ude uanset!

     • Dickpic-modtageren

      Mest da vi var sammen, hvor det var lidt svært at blokere, og han lovede flere gange det nok skulle stoppe. Han blev ved, også efter vi gik fra hinanden, så nu er han blokeret for good 💪🏻

      Det er mega langt ude, hvilket vores forhold også var, en af grundende til vi gik fra hinanden. Og desværre ingen ekssvigermor at sende videre til.

 • Til dig der ikke kan holde ud at gå i bad: Jeg føler med dig. Tal med nogen om det, det hjælper, jeg lover dig det! Du har allerede skrevet det ned og sendt det til Miriam, det er et godt skridt. Find en du kan tale med, måske en som ikke kender dig.
  Jeg hepper på dig.

 • Hey, dig der ikke har været i bad: et tip! Du må gerne slukke lyset i badeværelset så du ikke behøver at se noget

 • Til gudmoderen
  Måske er det på tide at nævne en fadder altså kun siger ja til at sikre en opvækst i den kristne tro og FØRST når forældrene er døde.

 • Dig uden badene. Av det rørte mig. Mange mange tanker til dig. Der er absolut nul grund til at være så ked af din krop – uanset hvordan den ser ud. Du er perfekt lige som du er – og hvis du har lyst til at gå i bad igen, håber jeg du finder modet til det. Jeg tror på dig.

 • Til dig der er gudmor: Det der er jo helt ulideligt, det skal du da ikke finde dig i. Kan du ikke prøve at lade være med at svare? Hvis du bliver spurgt om, hvorfor du ikke svarer, kan du måske slå det hen med ‘nå ja, jeg var lige i gang med noget andet’. Det er ikke en rimelig forventning at have, at man skal svare på alle forældres billeder af deres børn, og jo hurtigere du kan bringe barnets mor ud af den fejlopfattelse, desto bedre.

 • Kære Miriam – TAK! Jeg har virkelig savnet dig og dine fantastiske indlæg.
  Til dig med madforgiftning ?? Hvordan i himlens navn kunne du komme til det??

  • Ris er en skummel satan hvis den ikke bliver kølet hurtigt nok ned og opbevaret tilstrækkelig koldt 😅

Der er lukket for kommentarer.