Kommentarer (21)

 • Til dig med den lidt svære bryllupsnat:
  Jeg håber det hele vendte dagene efter, og det blot var et tilfælde af kolde fødder. Hvis ikke, så al god energi herfra hvad end der sker <3.
  Forhåbenligt hjalp det lidt at skrive det. Kan sagtens forstå, at du ikke ønsker at dele det. Du er ikke alene.

 • Til dig med den svære bryllupsnat. Jeg håber, at det har ændret sig mellem jer i mellemtiden, og at det igen giver mening at det er jer to. Ellers er der forhåbentlig en vej fremad og ud af det for jer begge, som er bedre. Der er så mange forventninger knyttet til et bryllup, og man kan så let blive skuffet. Måske især hvis man ikke forinden har talt om, hvad der er vigtigt hver især. Det betyder ikke nødvendigvis at det er en fejl. Og selv om det kan føles fælt at betro til andre, at man er skuffet og ked af det efter sit bryllup, kan det være forløsende at dele det Kh en der også havde en helt forkert bryllupsnat, og har brugt lang tid på at skamme sig over det

 • 🙋🏻‍♀️ Min bryllupsnat var også én stor tudetur for mig. Og min spritnye ægtefælde lå og snorkede højlydt, mens jeg var dybt ulykkelig. Her 16 år efter er ægteskabet stærkt og har overvundet flere svære kriser. Det skal nok gå. Lige meget hvad.

 • Om manden uden kærlighed, men fælleskøbt mursten: Undersøgelser har dokumenteret, at mange både indgår og bliver i parforhold primært af praktiske årsager.

  • Jeg var i 11 år gift med en, der – viste det sig – var sammen med mig primært fordi så fik hans forældre jo nogle børnebørn, og “sådan blev det nok bare”. Jeg føler, mit liv og mine drømme er blevet stjålet fra mig. Har man nogen respekt for den anden, så går man, før der kommer børn til!

 • Dig med de “smældende morgenprutter” – jeg kan nærmest høre dem for mig, hahahaha 🍑💨 jeg er én af dem der synes at prut og bæ er mega sjovt ❤

  Dig med Mads & Monopolet t-shirten; send den til mig, jeg ville elske sådan en t-shirt 😍

  Dig med risalamande; da jeg var yngre, kunne jeg heller ikke fordrage det, især ikke dem med hakkede mandler i 😝 jeg tog dog altid en portion, og så maste jeg det fladt med skeen 🤭 – og har faktisk vundet mandlen på den måde 😉

 • En engelsk ven fortalte, før jeg blev gift, at han netop havde set en undersøgelse om at tre ud af fire ikke dyrkede sex på bryllupsnatten – så hvis vi ikke gjorde, skulle jeg ikke gå i panik.

 • Jeg tænker, at der kan ligge to ting i den med bryllupsnatten. Er det kun fordi, han ikke ville have sex på bryllupsnatten, at du er ked af det? Eller stikker det dybere, at det er ægteskabet, du fortryder, og bryllupsnatten tydeliggør det?

  For hvis det kun er selve bryllupsnatten, så tænker jeg, at det nok skal gå.

  Som en skriver, så er det nok, hvilke forventninger man har til sit bryllup. Hvis jeg på et tidspunkt skal giftes, så har jeg ingen forventninger om, at der skal foregå noget på bryllupsnatten. Tværtimod håber jeg nærmest, at min mand og jeg dejser småfulde og lykkelige om på sengen efter at have festet og fejret kærligheden hele dagen og natten 🙂
  Jeg har ikke lige tænkt, at det var en ting, at man skulle fuldbyrde ægteskabet på den måde. For mig er det nok en lidt gammeldags tankegang.

 • Til dig med bryllupsnatten:
  Vi gik direkte i bad og faldt derefter i søvn med det samme! I dagens Danmark, hvor sex før ægteskabet er normalt og acceptabelt, er det overvurderet med sex på bryllupsnatten 😅 vi var begge små fulde og nød at ligge en i lækker seng efter at have været i gang i 12 timer ❤ håber alting er bedre nu!

 • Vi havde heller ikke sex på bryllupsnatten. Vi var alt for trætte, fulde og overstimulerede. (Det er selvfølgelig noget andet, hvis han reelt har afvist dig og generelt ikke ønsker sex, og i så fald sender jeg dig mange tanker.)
  Men blot for at sige, at jeg kender mange, der heller ikke har haft sex på deres bryllupsnat, mig selv inkl.

 • Der var heller ikke sex på min bryllupsnat. Ja faktisk har der ikke været sex siden vi lavede min yngste datter på nu 7 år. Min mand har ikke lyst, og det har virkelig været svært for mig acceptere. Vi har været samen i 22 år – han er min bedste ven, fortrolige og en super far. Jeg elsker at bruge mit liv med ham – også selvom sexlysten ikke er der. Så fat mod søde brud. Det kan blive et helt fantastisk eventyr, selvom bryllupsnatten ikke stod på sex 💚

  • Hov, bare af interesse: tror du han så får sex et andet sted og er det ok for dig? For sådan forestiller jeg mig at mit ægteskab nok bliver, og det har jeg det helt fint med (altså at vi begge har lov til at opleve “andre”). Det føles mere realistisk. Eller går I begge bare uden sex i 7 år? Håber det er ok at spørge. Vh Julie

   • Jeg er faktisk også meget nysgerrig på et svar på Julies spørgsmål. Meget relevant i dagens danmark, tænker jeg 🤔

 • Børster den kæreste ikke tænder inden han går hjemmefra om morgenen? For jeg læser det da som om han ikke kysser farvel lige når han vågner om morgenen, men derimod inden han går ud ad døren.
  I så fald er det jo også hans kolleger/ studiekammerater (alt efter hvor gamle de er), der lider under hans dårlige morgenånde. Det skal da påtales! 😄

 • Mange ægtepar har aldrig sex. Et forhold og en familie handler ofte mere om arbejdsfællesskab, fællesøkonomi, yngelpleje, og de fleste indgår gerne det kompromis.

  • Jeg tror, man skal passe på med at tale om “de fleste”. I mit forhold har vi sex hver dag, menstruation og sygdom eller ej, og sengen er helliget de voksne og børn må kun være i den, hvis de er syge og angste. Vi har sågar sex med en masse andre – sammen. Og for os det utroligt vigtigt. Det er det eneste rum, hvor jeg har lov til at fokusere på nydelse uden men, komma og mangler og for mig er det dét, der gør, at jeg kan være en god voksen på alle andre områder. Jeg tænker ikke, det handler om enten eller, de fleste eller arbejdsfællsskab, men om at finde ud af hvem man selv er og hvem man er som familie og hvad der gør, det hele kan køre rundt. Jeg undværer gerne min kæreste om aftenen til de lange putninger, er den, der laver mest mad og klarer hjemmefronten generelt alene i mange perioder fordi min kæreste rejser enormt meget, men det, der gør at jeg fungerer i alt det, er at jeg får sex og bekræftelse og kærlighed kontinuerligt. Man er forskellige og de fleste kan gemme på flere nuancer ens man lige fortæller.

 • Kære sexarbejder, jeg er ked af, at samfundet gør, at vi kun kan se dig som “billig” eller “tom indeni”, selvfølgelig er du da på ingen måde (nødvendigvis) det. Hvor er det dejligt, at du har et arbejde, hvor du formår at være glad og lave penge. Det er mere, end så mange af os andre.

Der er lukket for kommentarer.