Årets alle mulige forskellige ting anno 2020

Foto: Emily Spiro

 

Årets ufrivillige indbakke-besked: Mand, der ville købe billeder af mine fødder. Det var ikke engang til en god pris.

Årets crush: Søren Brostrøm.

Årets skuffelse: Aldi holdt op med at sælge osteboller.

Årets tidsfordriv: Puslespil.

Årets pengesluger: Puslespil.

Årets fejlslagne optimisme: Da jeg endelig tog mig sammen til at blive skrevet op til en større lejlighed og tænkte, der nok ville være en til mig inden for et års tid, hvorefter det viste sig, at ca. halvdelen af min andelsforening står på ventelisten og det selvklart før mig.

Årets reality: Love is Blind. Hvordan den opskrift kunne levere både klassisk dramafyldt datingprogram og stadig producere tre solide par, aner jeg ikke, men I skal ikke høre noget brok!

Årets instatrend: Surdej. Har fulgt udviklingen af nogenlunde lige så mange surdejsstartere som babyer, men helt ærligt har førstnævnte som regel sjovere navne. Jeg elsker sjove surdejs-navne.

Årets snack: Ostehaps. Jeg blev så glad, da jeg fandt ud af, at lige over halvdelen af jer også stadig snacker ostehaps på regelmæssig basis. Aldrig mere vil jeg føle ostehaps-shame.

Årets stykke tøj: Min gule joggingbukser med Tweety på. Er nu obs på også at bruge mine grå Ben & Jerry’s-joggingbukser for ligesom at give dem en pause.

Årets konspirationsteoretiker: Delt førsteplads til Sazseline og Trump.

Årets øl: Corona. (For plat?)

Årets mest tvivlsomme køb: Et par højtaljede fløjlsbukser, som er SÅ pæne, men som jeg ikke aner, om jeg er modig nok til at gå med endnu.

Årets kage: Strand Bageri sælger fastelavnsboller med fløde året rundt. Under et andet navn, jovist, men jeg er stadig meget taknemmelig for at kunne få stillet eventuelle cravings også i august.

Årets dating-adr: Må unægteligt være ham, der sendte mig en lydfil af sig selv onanere.

Årets dummeste forbrug: Jeg har mere end én gang betalt 79 kroner for at få Mcdonald’s leveret, fordi jeg havde tømmermænd. Det er et højere beløb, end jeg køber mad for.

Årets bedste idé: Ugentlige Harry Potter memes. (Hvis det var i 2020, jeg startede med det? Det tror jeg, det var).

Årets ord, der skal dø: Krænkelseskultur/krænkelsesparat.

Årets mindst brugte beauty-gear: Skraber.

Årets Herbert-billede: (Det er endnu bedre, hvis I vender det på hovedet).

Kommentarer (34)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.