Årets alle mulige forskellige ting anno 2020

Foto: Emily Spiro

 

Årets ufrivillige indbakke-besked: Mand, der ville købe billeder af mine fødder. Det var ikke engang til en god pris.

Årets crush: Søren Brostrøm.

Årets skuffelse: Aldi holdt op med at sælge osteboller.

Årets tidsfordriv: Puslespil.

Årets pengesluger: Puslespil.

Årets fejlslagne optimisme: Da jeg endelig tog mig sammen til at blive skrevet op til en større lejlighed og tænkte, der nok ville være en til mig inden for et års tid, hvorefter det viste sig, at ca. halvdelen af min andelsforening står på ventelisten og det selvklart før mig.

Årets reality: Love is Blind. Hvordan den opskrift kunne levere både klassisk dramafyldt datingprogram og stadig producere tre solide par, aner jeg ikke, men I skal ikke høre noget brok!

Årets instatrend: Surdej. Har fulgt udviklingen af nogenlunde lige så mange surdejsstartere som babyer, men helt ærligt har førstnævnte som regel sjovere navne. Jeg elsker sjove surdejs-navne.

Årets snack: Ostehaps. Jeg blev så glad, da jeg fandt ud af, at lige over halvdelen af jer også stadig snacker ostehaps på regelmæssig basis. Aldrig mere vil jeg føle ostehaps-shame.

Årets stykke tøj: Min gule joggingbukser med Tweety på. Er nu obs på også at bruge mine grå Ben & Jerry’s-joggingbukser for ligesom at give dem en pause.

Årets konspirationsteoretiker: Delt førsteplads til Sazseline og Trump.

Årets øl: Corona. (For plat?)

Årets mest tvivlsomme køb: Et par højtaljede fløjlsbukser, som er SÅ pæne, men som jeg ikke aner, om jeg er modig nok til at gå med endnu.

Årets kage: Strand Bageri sælger fastelavnsboller med fløde året rundt. Under et andet navn, jovist, men jeg er stadig meget taknemmelig for at kunne få stillet eventuelle cravings også i august.

Årets dating-adr: Må unægteligt være ham, der sendte mig en lydfil af sig selv onanere.

Årets dummeste forbrug: Jeg har mere end én gang betalt 79 kroner for at få Mcdonald’s leveret, fordi jeg havde tømmermænd. Det er et højere beløb, end jeg køber mad for.

Årets bedste idé: Ugentlige Harry Potter memes. (Hvis det var i 2020, jeg startede med det? Det tror jeg, det var).

Årets ord, der skal dø: Krænkelseskultur/krænkelsesparat.

Årets mindst brugte beauty-gear: Skraber.

Årets Herbert-billede: (Det er endnu bedre, hvis I vender det på hovedet).

Kommentarer (34)

   • Så enig – har også kæmpecrush på Brostrøm og jeg tænker faktisk, at min pænt lækre mand også har det. Som han siger: “Ærlighed og Viden er edderrøveme sexet!!!” (Plus det fakta at Brostrøm har den største selvironi EVAH og var ved at dø af grin over sig selv og Lars Hjortshøjs “roast” af ham til Svikmølle-galla, det er fandme også sexet…) 😀
    Colin Firth – ja, jeg er stadig vild med ham. Jeg tror faktisk lidt, jeg elsker ham… 😀

    • Søren Brostrøm er helt ærligt bare så chill. Han tager alting med en ophøjet ro, jeg misunder ham helt åndssvagt!

 • Da du skrev “love is blind” så måtte jeg bare lige ind og snage om alle parrene stadig er sammen, og jeg kan konkludere at det er de sku! Så er det nok kun kim og kanye der skal skilles i år.

  • Det er så crazy! Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at Amber og Barnett ville holde!

   • aaah ja! Men også da Gigi og Damien begge var sådan i tvivl og at de så blev “kærester” igen efter kameraerne slukkede og skulle se “hvor tingene førte hen”, så tænkte jeg bare, de holder ikke en uge. Men der måtte jeg sku æde mine ord igen.

 • 1. Go for fløjsbukserne
  2. Gad vide hvor mange du lige fik til at vende telefonen – mig i hvert fald, og flyvende Herbert er toppen

 • Altså er da med på de fleste og Love is blind er fint.. men Tigerking var i min bog årets realityshow! Shit det var vildt 🙀🤩

  • I øvrigt fatter jeg ik det er snart er ved at være helt år siden det kom ud… føltes mere som et par år. 2020 var et langt år 😬

  • Den var mere vild end god, synes jeg. Jeg vil i hvert fald væsentligt hellere se mere Love Is Blind! 😀

 • Herbert 💜
  Så vil jeg også bare gerne takke for Harry Potter movies memes. Det er seriøst bare et highlight for mig i disse tider.

  • Nu skal internettet bare tage sig lidt sammen, for jeg er faktisk ved at løbe tør for gode memes!

 • Årets øl er måske lidt plat ja. 😉For det må uden tvivl være Kronenburg 1664 blanc! Både smager den virkelig godt, flot blå flaske og ikke mindst var den all over insta i 2020 – personligt delte jeg selv en del stories med den. Fordi det fortjener den 😂👌🏾

  • Corona (og Sol) er faktisk de eneste øl, jeg kan lide, så den er ikke helt skæv for mig! 😀

 • Du må da lige skrive, hvad navnet er på det faste bagværk, som i virkeligheden er fastelavnsboller, hos Strand Bageri.

  • Det kan jeg simpelthen ikke huske, men det ligner enhver klassisk fastelavnsbolle, så den er ret nem at spotte. 😀

 • Jeg vidste ikke at der er folk der navngiver deres surdeje/surdejsstartere, men nu er jeg da vildt nysgerrig efter at høre hvilke sjove navne de finder på – please share! 😀

Der er lukket for kommentarer.