Næste WTF-emne

Ferien er slut, og vi skal have sparket gang i næste WTF-emne! Denne gang skal vi have fat i en favorit: Ekskærester! Vi er på jagt efter historier, hvor du stødte ind i en ekskæreste, og det var kikset, pinligt eller decideret forfærdeligt, men måske også lidt sjovt – i hvert fald efter episoden er kommet lidt på afstand. Måske var du i Netto efter en graviditetstest oven på et lidt uheldigt rebound-knald? Måske gik du tilfældigvis forbi vedkommendes lejlighed lige da de kom ud af opgangen, så det virkede, som om du var lige stalker-agtig nok? Måske stødte du ind i eksen med sin nye kæreste, som lignede dig liiiiige rigeligt? Det kan både være gamle og spritnye ekser, seriøse forhold eller bare en solid flirt, vi byder alt velkomment. Indsendelser foregår i formularen ovenfor – og husk at holde dem nogenlunde korte, så de kan være i rammen. 😀