Herbert chiller #4

Herbert chiller i en puslespilsæske.

Hold ud, hold ud, juleferien er lige rundt om hjørnet! I mellemtiden er her endnu et afsnit af verdens måske dummeste føljeton, som til gengæld forhåbentlig kortvarigt kan levere lidt let underholdning.

Har du brug for mere, er der også første, andet og tredje indlæg.

Herbert chiller i en vindueskarm.

Herbert chiller på et rodet bord.

Herbert chiller oven på min nye lænestol, fordi han ikke må ligge i den og derfor var nødsaget til at finde et smuthul i den regel.

Herbert chiller under topmadrassen, mens der bliver vasket sengetøj.

Herbert chiller på nogle papkasser, som han senere bliver skidesur over, jeg har smidt ud.

Herbert chiller i den ene papkasse, jeg ikke smider ud til ære for ham, så hvorfor fanden kan han ikke bare være tilfreds med den?

Herbert chiller på en bog, jeg forsøger at læse.

Herbert chiller i en nyligt tømt reol.

Herbert chiller i en stilling, jeg simpelthen ikke kan forstå kan være behagelig.

Kommentarer (28)

  • Komplet vild med føljetonen om Herbert, der chiller! Har selv 2 (sommetider 3) katte, der mega-chiller og jeg bliver aldrig træt af at tage billeder af dem!
   Den 3. kat er sådan en lille strejfer, som jeg bare ikke kan styre. Hun giver mig søvnløse nætter og får mig til at vandre vanvittigt rundt i nabolaget og kalde på hende, efterlyse hende. Jeg mistænker hende for at have et andet hjem udover vores..

 • Jaaaaaa, jeg elsker de her indlæg, jeg er ganske særligt vild med det billede, hvor Herbert chiller for et bord, han minder mig om Garfield <3

 • Hende som savner verden UDEN corona.

  Åhh, så SKØNT med Herbert indslag i corona tider hvor alt er aflyst. Nu også min juleaften. You guessed it – corona.
  Så er det skønt, at se noget er ved det gamle… Tak for dig og Herbert <3.

 • Åh Herbert, du gør mig glad <3 Vovsedyret hjemme hos mig chiller mest ovenpå mit strikke/hækletøj, MENS jeg er i gang med det.
  Hun mener ikke at 12 kg ren muskelmasse kan være til gene… Og jeg er delvist enig, men det kan være en prøvelse… Det kan det altså <3
  I øvrigt sagde en til mig forleden: "Et dyr er altså en den!" Jeg var målløs! Så kan man da ikke vide om det er en pige eller en dreng. Da jeg udtrykte mit argument, gloede vedkommende på mig, som om JEG var sindssyg og så fnøs han nærmest af mig… Hvad gi'r I mig?
  Han kom lige på min "dem brøds jeg mig ikke om"-liste og den består ellers kun af ganske få mennesker – jeg er et meget åbent og velkommende menneske 🙂

  • Hele min familie siger den om dyr, og jeg kan ikke forstå det! Jeg synes, det er så upersonligt! 😀

 • “et afsnit af verdens måske dummeste føljeton”? Der er vist noget, du har fuldstændigt misforstået – det er en af de fedeste føljetoner 🙂

 • Jeg elsker Herbert! Og jeg e-l-s-k-e-r ‘Herbert chiller’-indlæg. De lyser op i en tid, hvor ikke ret meget andet gør det. Og positionen på det sidste billede er nærmest universalstrækket, #yoga.

Der er lukket for kommentarer.