Herbert chiller #2

Herbert chiller på sofabordet.

Hvis der er noget, verden har brug for lige nu, så er det random billeder af min kat. You’re welcome, world! (Her er et link til det første indlæg i føljetonen).

Herbert chiller på min arm.

Herbert chiller med hovedet ud over vindueskarmen.

Herbert chiller i sit kålormekostume.

Herbert chiller i sengen.

Herbert chiller i en papkasse.

Herbert chiller oven på det sengetøj, jeg havde hængt over en stol, fordi tørretumbleren var i stykker, og specifikt bedt ham om ikke at lægge sig på.

Herbert chiller i vasketøjskurven.

Herbert chiller i sofaen. 

Herbert chiller, mens jeg læser.

Kommentarer (39)

 • Lige et indlæg efter mit hoved! Og helt perfekt i dag ♥️ Tak (vel i virkeligheden mest til Herbert for at være så møg sød og lækker) ♥️♥️♥️

 • Har du nogensinde overvejet at lave et Miriams tried and true med katteting? Jeg hører nok til et fåtal af dine læsere, men anbefalinger til kattegrus, legetøj, børste, alt muligt, som du har erfaret har virket bedst til dine to små firbenede, det ville jeg vældigt gerne læse. Måske ikke lige foderanbefalinger, da der kan være meget kraftige holdninger til det, men ellers vitterligt alt relevant tilbehør til at have kat, som du eller Frank eller Herbert har været gladest for. Bliver det for meget off topic for din blok?

  • Ja! Og også “Herbert tester ting”! Jeg har gerne villet lave det længe, men vi vil vildt gerne have en sponsor på, og det er åbenbart sværere, end man lige skulle tro! Jeg synes ellers, Herbert ville være en fremragende talsperson! 😀

  • Jeg er også som ikke-katteejer helt på! Du og Herbert må da oprigtigt være de bedste i hele Danmark til at reklamere for katteting ❤️

 • Elsker Herbert, selv når han slapper af, ligner han en ballademager? ligesom mine to katte” hvad taler du om, det er slet ikke mig der lige hoppede ned fra køkkenbordet”. Katte er født uskyldige…….

 • Billedet hvor han chiller på sin arm – hvor er han bare sød. Og den måde han kigger ind i kameraet nårh altså ?❤️

 • Årh ???? det var lige hvad jeg trængte til. Hvor er han sød og fin. Og han ser noget større ud på sofabordet end jeg lige havde regnet med han var! Kan vi få nogle mål på Herbert?
  Mit ynglingsbillede er i øvrigt der hvor han ligger ved siden af en bog. Han ser SÅ blød ud.. Og de små poter ?

  • Jeg har ikke umiddelbart mål på ham, men han vejer omkring 5,5 kilo – det er ikke et særlig stort sofabord! 😀

 • Kålormen ❤️ ??. Han ligner lidt en teenager der har været til fastelavnsfest, og herefter bare er gået kold i sit kostume. Bare lidt mere nuttet!

 • Linda Christensen

  Enig! Vi har brug for mere Herbert, især i disse tider ?? måske en runde med læser-indsendelser med sjove/kloge/mærkelige katte-bedrifter kunne være en succes? ? men endelig flere billeder som de her, han ser så dejlig blød ud at ligge med!
  Hilsen en ellers meget dedikeret hunde-fan ????

 • Jeg skal hilse fra min 5 årige datter og sige at Herbert ligner et blødt gulvtæppe på billedet hvor han flader fuldstændig ud i sengen ?? Hun synes også Herbert er rigtig stor og nuttet ?

Der er lukket for kommentarer.