Herbert chiller #1

Herbert chiller i en bladkurv.

Frank havde i sin tid sin egen føljeton, der hed “Frank chiller”, men sidste indlæg i serien blev udgivet helt tilbage i 2015. Min mor foreslog mig for nylig at videreføre konceptet med Herbert, og først blev jeg enig med mig selv om, at det skulle jeg ikke, fordi det måske fremstår lidt useriøst og uprofessionelt, men nu er jeg blevet enig med mig selv om, at det skal jeg selvfølgelig netop, fordi det kan fremstå sådant. Det er for dumt at droppe små, hyggelige indslag af frygt for, at nogen ikke skulle synes, det er tjekket nok, for så er jeg da først gået på kompromis med mig selv.

Ergo er her nogle øjebliksbilleder fra Herberts juleferie.

Herbert chiller blandt julepynten.

Herbert chiller på mig.

Herbert chiller i en kurv med tæpper og puder.

Herbert chiller med en pote op ad ryggen på sovesofaen. (En vane, han samlede op sidste år, da han var lillebitte).

Herbert chiller på vej hjem i transportboksen.

Kommentarer (32)

Der er lukket for kommentarer.