WTF: Curling-generationen #5

Et vemodigt farvel til curlinghistorierne, det var været en vild omgang! Læs eller genlæs også første, andet, tredje og fjerde indlæg med samme tema. I næste uge starter vi et nyt emne op, og har man forslag til, hvad det kunne være, er man hjerteligt velkommen til at skrive det i kommentarfeltet! 🙂

Kommentarer (15)

 • Dejligt at nogle ting forbliver som det plejer ❤️ Altid godt med lidt sjove historier i den her tid!

 • En god ven fik et brev med til sine forældre fra sin lærer på HF, fordi han var kommet for sent. Han havde ikke boet hjemme i nogle år.

 • Den meget lidt generaliserende

  Den der med hollænderen. Vi har mange hollændere i Vestjylland og de kører gerne 9 timer for at få et glad hvidvin hjemme i Holland hvis de er inviteret til en lille fødselsdag. De har minus forhold til transporttider (imo) ?

 • Jeg havde en ting med en mand på 28, det viste sig også at hans mor klippede hans negle. Det blev en meget kort ting vi havde. Ad.

 • En anden generalist

  Hollændere! Det er en præcis generaliserende karakteristik. Vi har hollandske venner, der lige hamrer en togtur på 10 timer ned, inkl to små børn, uden at løfte et øjenbryn. Når jeg skal krydse Storebælt eller længere er jeg udmattet på forhånd og har snacks med som til en ørkenvandring.

 • Jeg foreslår “Mærkeligste ting, man er blevet skældt ud over” som næste uges tema! Folk flipper altså nogle gange ud over de mest skøre ting!

 • Som mor til en 14-årig havde jeg egentlig troet at jeg kunne byde ind med en historie eller to fra mit curlingmorliv, men INTET når jo på højde med de her historier. Jeg fortsætter med at hjælpe ham af med sine fodboldstøvler når han kommer hjem efter 2 timers udetræning i regnvejr og fingrene er så kolde at han ikke kan bevæge dem. Eller at lave ham en kop te om aftenen til lektierne. Vi har lang vej igen inden det bliver kriminelt 🙂

 • Tænker også vi bør have et coronatema! Kan være historier om hamstringer, tinderdates, et uheldigt øjeblik man fik Skype sine kolleger. Vi kan lige så godt få det bedste ud af det!

 • Øv at det her emne slutter..
  Jeg ligger med noget, som lægerne TROR er corona, og jeg overvejer at få min mor til at ringe til lægen for at forlange at finde ud af hvad det er! Jeg savner mit barn som ikke har været hjemme hos mig i en uge nu!

Der er lukket for kommentarer.