Kommentarer (23)

  • Nanna elsker svampe

    BLAND SELV SVAMPE!??? i need that in my life!! På trods af, at Ålleren er landets 3. største by, er vi bare altid håbløst bagefter….

  • Jeg er sikker på den efterskolekammerat er glad den dag i dag for at han mistede de Von Dutch kasketter. Det ER fucking prollet!

  • Jeg har arbejdet som/hos dyrlæge i snart 20 år, og har heldigvis aldrig udleveret en urne med forkert dyr, det er seriøst en forfærdelig tanke, så der bliver altid trippeltjekket!

  • Til dig der stjæler svampe… jeg forstår det godt, men hun at det er ret seriøst hvis su bliver taget i det. Du risikerer at blive anmeldt for tyveri eller måske endda svindel og det kan give ret hårde straffe og ha’ stor betydning for dit liv. Spis hellere lidt færre svampe eller hold øje med tilbud.

  • Ang kattekremering vilnjeg bare lige forsikre alle om at det ikke kan ske med mennesker! Der er et idiotsikkert system når det kommer til kremering af mennesker. Hilsen mig der har arbejdet hos en bedemand og hentet urner og snakket med kremeringsbetjente. Haha så bare rolig! Mormor kommer ikke i den forkerte urne.

  • Jeg er så meget med på den der med valgplakaten – jeg har stadigvæk den Ringenes Herre valgplakat SDU lavede i 2004, hvor Poul Nyrup er Aragorn, Dan Jensen er Frodo og Anders Fogh er Gollum. Stjal den i brandert – fortryder intet.

  • Vildt nok at hugge en bowlingkugle – hvad skal man lige bruge den til??? 😂 Og tænker at det har været en vildt flot buket jeres veninde har fået – håber hun blev glad og rørt💐

Der er lukket for kommentarer.