Jeg er jo Bridget Jones #453

1. I går tog jeg makeup på for første gang i temmelig lang tid, og det gik helt ærligt ikke særlig godt. Jeg tror muligvis, jeg rent faktisk har glemt teknikken bag at lægge mascara.

2. Har i år stræbt efter at købe en del julegaver online, men jeg der er et par stykker, der kræver en fysisk butik, så jeg bukkede under og tog ind til byen. To af de butikker, jeg skulle i, var lukket ned.

3. …Til gengæld fik jeg købt to julegaver til mig selv som belønning for at gøre forsøget. Hvis det går helt skævt, kan min far vel få min nye sweaterkjole.

4. For en måned siden bestilte jeg desuden tre gaver hjem fra Etsy og klappede mig selv på skulderen over at være ude i god tid. De to af dem er ikke kommet endnu, og jeg begynder at blive smånervøs.

5. Der er den her trøje, som jeg har elsket i årevis, og forleden gik det op for mig, at jeg nok ikke har gået med den siden 2017. Så jeg tog den på. Den var helt uhyggeligt gennemsigtig, og nu er jeg vildt forvirret. Har den altid været det? Hvad plejede jeg at have på indenunder? Har jeg flashet folk uden at vide det?

6. De første to gang jeg var i USA købte jeg tilfældigvis den samme skumbad til turen (for ikke at skulle slæbe med fra Danmark), og sidste gang købte jeg en flaske med hjem, fordi karbad med den duft lidt var blevet mit happy place. Nu er den næsten tom, så i stedet for går jeg engang imellem ud og sniffer til bundslatten, som var det narko.

7. Nogle gange vågner jeg ved, at Herbert kravler op og lægger sig på mig, mens jeg sover. Det har jeg vænnet mig til. I morges, mens han lå der, begyndte han at gnave i min hage. Altså, hvad fanden?

8. Apropos Herbert, så har han lært at identificere lyden af en ostehaps, der bliver åbnet. Herbert kan virkelig godt lide ostehaps.

9. Havde en opskrift, der krævede rødløg, og jeg havde kun gule løg, så jeg gik i Netto… Og kom hjem med gule løg.

10. Da jeg gik ind i butikken, lagde jeg i øvrigt min pung i min jakkelomme, så jeg ikke skulle rode efter den i tasken oppe ved kassen, hvilket selvfølgelig resulterede i en større omgang panik, da jeg skulle betale, fordi min pung ikke var i min taske.

Kommentarer (22)

 • Kat kan også lyden af ostehaps, der bliver åbnet. Nogle gange åbner jeg en meget, meget forsigtigt inde i køleskabet, fordi jeg ikke gider dele med en insisterende diktator… Jeg tror at ostehaps er katte-crack i pakket ind i larmende rød plastik.

  • Hahaa det der er så meget mig!!! Prøver selv med host eller sang🙈 men det er som om de har en radar🤷🏻‍♀️ selv hvis mine er ude og jeg åbner en eller tre , går der ikke længe før de sidder og jamre ved siden af mig😻

 • Hvor er det dejligt, du stadig blogger – mange af dem, jeg plejer at følge, er bare stoppet – Twinpeaks og Sneglcille fx. Er det en ting hos bloggere, at man bare stopper uden, at fortælle man stopper?

  • Jeg tænker næsten, du skal spørge dem, jeg ved slet ikke nok til at kunne svare på deres vegne. 🙂 Men nogle gange kan man godt bruge en pause, så måske er de ikke endeligt holdt op – det kan man jo håbe! 🙂

  • Sneglcille er ikke stoppet 🙂 do your research. Tænker ikke man har den vilde tid til at blogge når man er i isolation med 3 søde unger…

   • Jeg forstår egenlig godt, der bliver spurgt til Sneglcille også. Hun har nedfaset bloggen gennem rigtig mange måneder. Jeg tænker hende ikke længere ind i de aktive. Men MM er jeg ganske overrasket over. Cana er også sjældent på ud over fødselsfredag og så opsummering af ugen om søndagen. Jeg oplever at det efterhånden kun er Miriam, der er kontinuerligt skriv.

    • Blogmediet er lidt småpresset efterhånden, så jeg forstår virkelig godt dem, der skærer ned eller helt cutter det ud. Jeg kan også godt mærke, det ikke er lige så populært, som det var engang – Instagram har i høj grad taget over. Men jeg kan sgu ikke undvære det! 😀

     • Og kæmpe TAK for det, Miriam! Jeg er helt sikker på, at der ligger arbejde bag insta og stories – men det giver slet ikke den samme oplevelse hos modtageren som et godt skriv på bloggen. For mig virker insta discount ift blog.

     • Det er uden tvivl to meget forskellige medier, men Insta er bare så nemt og lige ved hånden og ikke så tidskrævende. Blogs kræver bare lidt mere af folk.

   • Mette Marie har ikke blogget i en måneds tid, så der har ganske rigtigt været noget stille, men hun sagde på story i dag, der ville komme en status på det hele inden længe. 🙂

 • Mine bilnøgler er ofte væk npr jeg er ude og handle.. Fordi jeg for nemhedens skyld lægger dem i jakkelommen 😎jeg venter også på 2 bestilt i go tid pakker.

 • Jeg er så stolt af mig selv. Jeg er FÆRDIG med julegaver!!!! OG adventsgaverne er pakket (Og jeg har overgået mig selv – den Harry Potter tossede datter får en dørmåtte hvorpå der står “I solemnly swear that I am up to no good” – jeg tilstår at jeg har lyst til selv at købe en, men min mand sagde nej og købte en magnet til mig i stedet hvor der står “Old enough to know better, young enough to do it anyway”)

 • Tak for at holde fast i hyggen, normaliteten og hverdagen. Det trænger jeg til at for tiden. Jeg kan virkelig genkende situationen med at lægge pungen i lommen og så gå i panik over, at den ikke er i tasken. Og grinede ned i min kaffe over katte, det spiser ostehaps. Tak. Og god dag til dig.

Der er lukket for kommentarer.