Kommentarer (32)

 • Jeg elsker den med de upolitiske jokes.
  Mener seriøst at vi skulle sende jer ned for at løse Mellemøsten konflikten😜
  Hvis nogen kan løse den, så er det jer 2.

  I er for seje 💪

 • Dig med affæren på Tinder: Hvis du er ked af at se ham/hende derinde, så scor vedkommende, og gå fra din kæreste. Man kan have to kærester (kæreste/affære) i en periode, men det varer sjældent længe. Du må finde ud af, hvem du helst vil have – for begges skyld. Og for din egen 🙂

  • Åh, de julelys. Jeg er også enig! Omend de der lys på flagstængerne er min største torn i øjet. Det er seriøst en forstørret udgave af at sætte flag i en hundelort, og på familiens gåtur i går, besluttede jeg, at jeg fra nu af bruger termen “det er som at sætte lys på en flagstang” fremfor den mere kendte version 🤣 Beware!!

   • Vores vej er simpelthen så mørk (er i forvejen en meget bred villavej) efter kommunen fjernede hveranden gadelampe og satte sparepærer i resten! Så heldigvis er folk meget begejstrede for varme, hvide lys i rå mængder. Men jeg er personligt ret vild m flagstangslys 🤓 for vores nabo har et som den eneste på vejen, og så er det dejligt pejlemærke mht. hvor vi bor. Kørte taxa i går og sagde bare; “Det er min nabos flagstang. Bare stop der”. Hvor nemt. 😜

    Så flagsstangslysspredere derude – keep it going, I har fans.
    Farvet lys, absolut not so much.

  • det med julelys – så dumt men ja det slog mig forleden dag om dem med julelys i forskellige farver var mere trash? skrækkelig tanke

 • Det er da genialt at drikke sig fuld og gøre hovedrent. Det må da være meget sjovere! Det må afprøves.

 • Til det jødiske-muslimske par med de upolitiske jokes: Aj, hvor er jeg fan af jer altså!!! ❤️😄👌

 • Jeg fortæller også altid min hund, hvor jeg skal hen, når jeg forlader lejligheden, og sørger for at fortælle hende, at jeg elsker hende.

 • Vi bliver nok nødt til at høre nogle af de der politisk ukorrekte vittigheder fra det søde par med hver sin religion, men samme bad ass humor ♥️.

 • Erklærer mig enig med den tidligere bademester her i kommentarsporet. Til onanisten i svømmehallen: Jo, vi ved godt, hvad du laver.

 • Til dig med broren: jeg fik et sug i maven, da jeg læste første halvdel af hemmeligheden, fordi jeg troede jeg havde kommet til at sende den ind, da jeg var skæv… Min bror lever stadig, men fuck det er hårdt. Kæmpe kram! Du er ikke alene <3

 • Så sandt med de julelys… Min mand og jeg kørte forbi et hus i dag, hvor lyskæden hang indenfor og skiftevis lyste blå, rød, grøn. Min mand: Det må sgu da være et bordel??? Mig: jeg orker i hvert fald ik at kneppe i det lys 😖

 • Jeg elsker de flerfarvede julelys. Jeg bliver så glad af at se på dem – og jeg er hverken trash, uintelligent eller snobbet.

 • Jeg har altid tænkt lidt det samme om de farvede julelys. Men i år – året 2020 – kom min mand hjem og sagde “Jeg synes vi skal gå all in og sætte farvede julelys op udenfor. Alle de andre er sgu da så kedelige med de hvid/gule – det har alle jo”.
  Og han er noget af det mest groundede menneske, der findes – og han lærer mig så meget på den konto. Jeg åd derfor præmissen – og nu hænger der et hjerte med alle regnbuens farver 🙂 og jeg ELSKER det!

 • Alverdens tanker til dig med broren <3 Det lyder utrolig kompliceret og som en sorg med mange facetter. Jeg håber, du kan give plads til det så meget som muligt og har nogen, du kan tale med <3

Der er lukket for kommentarer.