11 gode ting ved julen, hvis man egentlig ikke kan lide jul

1. Det er det eneste tidspunkt på året, man kan få Cloettas skumjulemænd, og de er fucking amazing. Hader du decideret julen, kan du måske derudover finde glæde i at bide hovedet af Julemanden igen og igen…

2. Juleferie. I år falder julen aldeles fremragende, så der er lidt ekstra til alle. Mere sove længe, mindre ud i morgenkulden.

3. Der er gløgg over det hele, og der er ingen, der behøver at vide, om din består af 50% rom.

4. Det er helt legitimt at spise chokolade hver dag.

5. Vintersolhverv ligger d. 21. december, så selv hvis du ikke har lyst til at fejre hverken Julemand eller Jesus, kan du fejre, at det langsomt begynder ikke at være pissemørkt det meste af døgnet.

6. Øget mulighed for sex. Hvis du er single, er december generelt bare en lidt mere slutty måned, og selvom der i år nok ikke er så meget held med at støde på julefrokost-selskaber i byen, kan man jo håbe på, at Tinder har grebet bolden på det område.

7. Der er altid leverpostej på tilbud i en eller anden butik. Altid. Hele måneden.

8. Skulle vi nu være heldige at få lidt sne, er det fuldstændig legitimt at smide en snebold efter en person, man synes, er en lillebitte smule irriterende.

9. Smagsprøver. Smagsprøver overalt.

10. Hvis du mangler noget kedeligt praktisk, men virkelig ikke har lyst til at bruge dine egne penge på det, er det oplagt at skrive det på ønskesedlen. Moster Erna går gerne i Imerco efter din nye elkedel.

11. Die Hard er også en julefilm.

Kommentarer (18)

 • #6 – læste det som om, at “Tinder havde grebet om bollerne på det område”. Okaaay – lummert lummert, tænkte jeg!! Haha, god liste! Også til én, som elsker jul.

 • Altså her i jylland er der altså ikke nogen smagsprøver i december… 🤔🤔🤔

  Men du har glemt en VIGTIG ting! Det er kun til jul man kan købe p-tærter med orange smag 🤤🤤🤤

 • *12 det er den eneste ferie, hvor det er fuldt ud socialt accepteret at have joggingbukser på langt de fleste dage hen over næsten to uger.

 • Ej nej nej, juleferien er helt skidt for denne lærer, vi får først ferie d. 22 :/ Havde satset alt på d. 18 🙄

  • Haha, altså, lærere og studerende er jo generelt vant til lidt mere luksus end de fleste (åh, jeg savner mine uni-dage der!), men for de dem, der normalt kun har helligdagene, ligger julen nice i år!

    • Altså, ja, en fridag mindre i forhold til, hvis den havde ligget på fx en mandag, men en dag mere fri, fordi d. 27. kommer med i enden gratis, og dermed er ferien længere end den plejer – og når nytåret kommer får vi igen en hel weekend med gratis.

   • og for os der er timelønnede og primært arbejder fredag-lørdag, ligger julen SKRALD i år…. jeg bliver SÅ fattig i januar, med mindre nogle af mine kolleger gerne vil have juleferie, så jeg kan få deres vagter….

    • Ak ja, det er jo nok desværre umuligt at gøre alle glade, men igen, når vi taler om flertallet – dem med klassiske 8-16-jobs i hverdagene, der er vant til kun tre fridage – ligger julen rigtig fint i år. 🙂

 • Arbejder i dagligvarerbranchen: smagsprøver er desværre meget begrænset i år pga. smitte 🙃
  Kun overvåget uddeling er tilladt, så ingen fade i diverse afdelinger med godter 😵

  • Arh ja, selvfølgelig! Jeg har set en del med handsker, som ser ud til at have fungeret udmærket, men det er selvfølgelig ikke alle, der gider bøvle med det. 😀

 • Har aldrig fattet hypen med juleskum. Men du har en pointe med en hovedløs julemand, nu tror jeg næsten, jeg må købe en pose!

 • Hvor er det et skønt billede af dig ♥️. Og enig i det hele. Jeg kan godt lide julen, og det skal nok blive en god én af slagsen, selvom mange ting er anderledes.

Der er lukket for kommentarer.