Jeg er jo Bridget Jones #451

1. I tirsdags havde jeg været nede med skrald og var på vej op ad trapperne i min opgang (iført klip-klapper), da jeg smadrede min lilletå noget så eftertrykkeligt ind i et trin. Råbte “FUCK” så højt, at min nabo stak hovedet ud for at høre, om jeg var okay. (Det var jeg på ingen måde!)

2. Jeg bestilte for nylig nogle nye BH’er, og den anden dag havde jeg en af dem på for første gang og kunne ikke forstå, den kradsede sådan på ryggen. Jarh, jeg havde glemte at tage det der papmærke af.

3. Det er i dag første søndag i advent, og jeg har ikke pyntet ordentligt op til jul endnu. Det har jeg ikke, fordi jeg først lige ville have de nye reoler fyldt op, og jeg har ikke fået dem fyldt op, fordi jeg ikke kan overskue tanken om at sortere i min bogsamling. Havde virkelig troet, det ville hjælpe ligesom at tvinge mig selv ind i processen ved at sætte de nye reoler op, men nej.

4. Er derudover også gået i stå med julegaveshoppingen, så det går på alle måder fremragende med det der jul.

5. I går kiggede jeg i øvrigt på udvalget af de gaver, jeg har anskaffet, og kom lidt for sent i tanke om, at det nok havde været smart at gå efter noget, der ikke vejede tre kilo per styk, når jeg selv skal slæbe det til Jylland med det offentlige.

6. Smerten indeni, når man har lavet rigtig lækker aftensmad og lige venter, til det køler lidt ned, før man putter resterne i køleskabet kun for at komme ud i køkkenet dagen efter og opdage, at man ligesom aldrig kom videre med det.

7. Jeg har været i kraftigt horror-humør de sidste dage, hvilket har været en fornøjelse, bortset fra at jeg nu ikke længere tør gå på toilettet om aftenen, med mindre alle lamper i hytten er tændt.

8. H&M viste mig en pakke Harry Potter-strømper med Hedwig-tema som annonce, og jeg nåede at blive helt begejstret, før det gik op for mig, at de er til børn. (Reklamelink) Gad vide, om de er stretchy nok til at mase en str. 41 ned i?

9. Jeg spiser i hvert fald to clementiner om dagen, og det har jeg gjort i en måned nu. Har stadig ikke fået en eneste med præcis 10 både, så jeg kan ønske, og det irriterer mig væsentligt mere, end det nok burde.

10. Det sneede i dag. Det var dejligt. Jeg kiggede op og nød det, og så landede der et usædvanligt skarpt snefnug lige midt på mit øjenæble.

Kommentarer (32)

 • Kan drenge gå med de sokker, mit yngste barnebarn er mega Harry Potter fan?
  Der er kommet en Harry Potter strikkebog, jeg er pt i gang med et tørklæde. Hvis du kan strikke ret, kan du selv strikke det.
  Husk det er ikke nok med de ti både i clementinen, den skal også skrælles i et stykke.

  • Jeg skræller altid i ét stykke! 😀 Jeg ser intet problem i, at en dreng kunne gå med de sokker, men det kommer måske lidt an på hans alder, og i forlængelse deraf om han har en opfattelse af, at der er noget, der hedder drenge- og pigefarver, kunne jeg forestille mig.

  • Der er også en mindre pastelfarvet/ mere “drenget” pakke med Hedwig-temasokker kunne jeg se.
   Ærgerligt at der er den opdeling, men de skal nok ikke være så gamle før det med drenge- og pigefarver er en ting desværre.

 • Hende, der spekulerer over, hvor mange ønsker, hun mon er gået glip af?

  Ahvaffornoget?! Må man ønske på klementiner?? Det har jeg aldrig hørt om 😂

  • Man kan ønske på mange ting😂
   I min familie var det med klementiner blev skrællet hele og hvis der var 10, hvis man så tidspunktet 11:11 eller 12:12 osv så skulle man sige tallet højt og så ønske, et æble skrællet i et, stjerneskud selvfølgelig og mange andre småskøre ting🙈

  • Jeg føler mig også lidt snydt for ønske-muligheder. Det skal jeg klart have rettet op på! Gælder reglen kun klementiner, eller må man også ønske på appelsiner med præcis 10 både?

   • Kun clementiner! Men jeg tror også, appelsiner sædvanligvis har nogle flere både, så det er måske meget fint. 😀

 • Jeg kender kun den med at, hvis man skrællede sin klemmentin i et stykke, så reddede man en sømand.. Jeg kan næsten ikke sige, hvor ondt, jeg fik i maven, når det ikke lykkes, da jeg var barn.. Og øhmm også lidt voksen..

 • Psst! Miriam – De har Harry Potter sengetøj (i dynestørrelse 140-200, nu ved jeg ikke hvilken størrelse dyne du bruger…) og halstørklæder i Lidl, fra på torsdag (d. 3) 😉

  • Jeg har desværre (eller ikke normalt desværre, men måske lige nu) ekstra længde på mine dyner, men min mor har besluttet sig for nærmest at sove uden for sin lokale Lidl, så hun kan rippe indholdet til mine nevøer! 😀

   • Et lille tip: For nogle år måtte jeg bare eje en bestemt gryde, som var sæsonvare i Lidl. Stor var glæden, da jeg så den i tilbudsavisen, men jeg var nærmest panisk over at gå glip af den. Jeg spurgte i butikken, om de kunne reservere den til mig. Det kunne de ikke, men de fortalte, at tilbudsvarerne altid blev sat frem aftenen før ca. kl. 21, så de var klar til næste dag.

    Jeg ved selvfølgelig ikke, om det gælder alle Lidl’er, men jeg cirklede rundt i min Lidl fra halv ni og fik erhvervet min gryde der.

 • Altså, jeg kender også kun den med sømanden og clementinen.. og hvis man tænder en cigaret med et stearinlys så slår man en sømand ihjel:.
  Men, skal man så BÅDE skrælle i et stykke OG have 10, eller tæller de hver for sig??? Og hvis de gør, er der så en slags bonus hvis man lykkes med begge dele?

  • Vi legede altid med et ønske for hver, så er der to chancer per clementin. Men vi var også meget ivrige efter at komme til at ønske! 😀

 • Jeg var engang til en fest, hvor der var en fyr, der kunne lave alle dyr af skrællen. Man kunne fx bare sige løve og så skrællede han en clemmentin, så skrællen blev formet som en løve .

 • Kan godt forstå din afmagt ved bøgerne… Jeg endte med at dele dem op i farver, det var hurtigere og det ser flot ud 🙂

 • Det er altså 9 både, der skal være, for at man må ønske…😉 Jeg er opvokset i Århus og lærte det først med 9, senere sagde andre 10. Så nu gør jeg begge dele. Og piller selvfølgelig skrællen i ét stykke. Lots of wishes for me!🤩

   • Jeg fornemmer, at jeg er lidt alene med de 9, men det var sådan barne-Tine lærte det først, så den sidder fast. Jeg har dog også taget de 10 til mig, som jeg lærte kort efter.

 • Et lille tip til gaverne. Hvis man er oprettet på dba.dk kan man købe porto og sende store/tunge pakker med GLS for 59-99kr. Så kan du sende dem til det jyske og pakke andre fine ting 🙂

 • Du gør også det med klemmentinerne! Jeg var bange for det var noget jeg selv havde opfundet, for jeg kan ikke huske hvem der lærte mig det, og når jeg fortæller folk om det nu, synes de jeg er skør…

  Men da jeg var barn ønskede jeg mig engang en fugl, og jeg fik en undulat kort efter! Siden da KAN jeg ikke spise en klemmentin uden at tælle bådene – og ønske hvis der er 10 🙂

Der er lukket for kommentarer.