Kommentarer (16)

 • Dig med kæresten; min kæreste har også virkelig markante holdninger om især muslimer og så støtter ham Trump..

 • Jeg kender også en psykolog, som er det mest manipulerende menneske, jeg kender (kender hende fra før hun blev uddannet)…

 • Dig der vil fistes; bare gå på scor.dk. der finder du det på 5 min. Og der er SÅ mange søde, skønne fyre derinde! (Og en masse weirdos…)

 • Jeg føler så meget dig der presser bumser i H&M!
  Nogle gange kommer jeg ud af prøverummet uden at Ane hvad jeg har prøvet eller om det sad pænt, men til gengæld med røde mærker i det halve af ansigtetet

 • Dig der er hemmeligt forelsket. Fortæl ham det… kan selvfølgelig ikke garantere samme udfald, men jeg var i samme situation og jeg fortalte ham det. Her 7 år senere, er vi stadig kærester 🙂

 • Dig der venter på at se om du får en god julegave, før du siger op: SIG OP! Jeg var på verdens værste arbejdsplads i 10 år, fordi vi en gang om året fik en bonus på 30.000,- (udbetalt). Nu er jeg hjemmegående og har ikke en krone og det er fedt at stå op hver dag. Dit liv er for kort til skodarbejdspladser

 • Den hemmeligt forelskede

  Hvis det lykkes at score mor hemmelige crush skal jeg nok afsløre det i en senere hemmelighed. Tak for hep. Vil se om jeg tør sige det nu. Det er jo nu eller aldrig <3

 • Fuck hvor sejt med dig der vil fistes hahah! Tror de fleste fyre er klar på ret meget hvis man lige lægger stille ud. Og den med lorten, ja hvordan – bliver den skyllet ud?? Lugter der ikke efterfølgende??

Der er lukket for kommentarer.