Den store guide til julekalendere 2020

Der er afsindigt mange julekalendere på markedet efterhånden, og det kan være lidt jungle at nå frem til den (eller de, lad os være ærlige), man allerhelst vil investere i. Så nu har jeg gjort et forsøg på at samle en solid bunke af dem, jeg kan forestille mig, der vil være størst interesse i. Der er både spiselige og ikke-spiselige og fra barnlige sjæle helt op til din indre bedstemor. Jeg har delt dem op i kategorier for overskuelighedens skyld.

Der er selvfølgelig linket til det hele, og der er fra en ret stor variation af butikker. Links markeret med en * er reklamelinks, hvilket betyder, at jeg får en procentdel i kommission, hvis man klikker sig ind og køber noget (hvad som helst) på den specifikke webshop.

Chokolade

Xocolatl, flere varianter fra 120 gr. og 139 kroner til 430 gr. og 398 kroner.

Valrhona, 120 gr. til 199 kroner.

Simply Chocolate, 300 gr. til 285 kroner.

Anthon Berg, 245 gr. til 155 kroner.

Ferrero, 365 gr. til 140 kroner. 

*Chili Klaus, 730 gr. til 349 kroner.

Magasin Chokolade (træjulekalender), 288 gr. til 499 kroner. 

Johan Bülow, 340 gr. til 300 kroner.

Summerbird, flere varianter, fra 220 gr. og 210 kroner til 460 gr. og 448 kroner.

Toms skildpaddejulekalender, 304 gr. til 100 kroner.

Anker Chokolade, 260 gr. til 230 kroner. 

Ritter Sport, 347 gr. til 70 kroner. 

Friis Holm, 130 gr. til 375 kroner. 

 

Andet spiseligt

Haribo, 300 gr. til 55 kroner. 

Karamelleriet, ingen vægt oplyst, 289 kroner.

*Popcorn Shed, 112 gr. til 179 kroner.

*Jelly Belly Beans, 240 gr. til 229 kroner. 

Sømods bolcher, 420 gr. for 350 kroner.

Lakridseriet, 520 gr. for 349 kroner. 

*Wally and Whiz, 264 gr. til 359 kroner.

Toms “Slikmaskine”, 324 gr. til 65 kroner. 

Les Confitures a l’Ancienne marmelade, 672 gr. til 349 kroner. 

*Haupt Lakrids, 300 gr. for 259 kroner. 

Chupa Chups, 210 gr. til 60 kroner.

 

Drikkeligt

Coffee Brewers til 325 kroner. 

Rom-julekalender til 495 kroner.

*English Tea Shop til 149 kroner. 

NUte te-julekalender til 269 kroner.

DAMMANN Frères te-julekalender til 245 kroner.

Whisky-julekalender til 549 kroner.

Vin-julekalender til 849 kroner. 

Portvinskalenderen til 599 kroner. 

Skands specialøl til 390 kroner. 

Gin-julekalender til 549 kroner.

Brewdog 12 Beers of Christmas til 255 kroner. 

 

Beauty

*Makeup Revolution til 469 kroner. 

*Nyx Diamonds & Ice-julekalender til 494 kroner.

Essence til 299 kroner.

*Yves Saint Laurent til 1881 kroner.

The Body Shop lille til 425 kroner, mellem til 695 kroner og stor til 995 kroner.

Kiehl’s til 700 kroner.

*Essie til 509 kroner. 

*Depend til 239 kroner.

*Keep Calma Llame Spa-julekalender til 149 kroner. 

Origins til 595 kroner.

*Nilens Jord til 299 kroner.

*Lancome til 1289 kroner.

*Bomb Cosmetics Bath Bomb julekalender til 499 kroner. 

Bare Minerals til 1145 kroner.

*Clinique til 695 kroner.

*Biotherm til 500 kroner. 

 

Godt og blandet

Harry Potter Lego-kalender til 270 kroner. 

Star Wars Lego-kalender til 270 kroner.

*Friends julekalender (udsolgt på den danske side, men tilgængelig på den engelske), £18.

Hama Perler til 150 kroner. 

*Yankee Candle til 369 kroner.

Pokémon til 370 kroner. 

Marvel Funko! Pop til 499 kroner

Harry Potter Funko! Pop til 499 kroner. 

Pony (håndarbejde-julekalender) til 499 kroner. 

*Mercedes-Benz modelbil-kalender til 639 kroner (andre modeller også tilgængelige).

Multifit julekalender til hund/kat/gnaver til 50-60 kroner. 

Kommentarer (48)

  • Haha, altså, der er jo hundredevis af chokoladejulekalendere. Jeg har brugt ugevis på det indlæg her, men det er svært, hvis ikke umuligt at få alles favoritter med. Men når jeg lige prøver at google, så er det heller ikke umiddelbart noget, der kan købes online overhovedet. 😀

  • Jeg ved ikke, om jeg forstår spørgsmålet? Jeg har desværre på ingen måde råd til at købe julekalendere for mange tusinde kroner for at teste dem personligt. 🙂

 • Skønt indlæg?
  Anede ikke at der var SÅ mange julekalendere. Det har jo på en måde taget fuldstændig overhånd, men på den anden side så er det sku rart at man kan vælge lidt andet end de helt billige… Jeg spotter i hvert fald et par stykker som gerne må bo hjemme hos mig i december?

  • Jeg er helt enig! Det er vildt nok, men også ret nice, at man kan få noget, der er helt perfekt til ens smag.

 • Synes du fortjener ros for dit store arbejde.

  Min eneste klage er du vist inspirerede mig til at kæbe en gave til min mand , som jeg ikke helt har råd til (han har lige været til eksamen som vintjener og hvis han består i næste uge, så).
  Får du i der mindste nogen fordel af jeg bruger dit link eller er det hele gratis service ?

  • Det lyder til, han har fortjent det! Hvis det er et link med en stjerne uden for, så får jeg kommission, ellers er det bare service! 😀

  • Jo! Også mere end en! Jeg køber selv en hvert år, men jeg kunne ikke umiddelbart finde den online. 🙂

 • Jeg læste Chupa Chups som Chupa Chips, og nu mangler jeg virkeligt en chips julekalender i mit liv! Til gengæld er jeg meget imponeret over marmeladejulekalenderen…

 • Ha! Det er vildt et udvalg der findes nu om dage! Da jeg var barn (som trods alt kun er 25-30 år siden Arhem..) var der kun én slags. – og chokoladen var ekstremt ringe ?
  Synes godt at producenterne kunne have sendt dig deres kalender så du kunne afprøve dem for os!
  Tak for inspirationen!???

 • Uha! Jep… Jeg tror nærmest jeg har set 90% af dem du viser frem her og jeg har altid mindst 5 julekalender hvert år. Jeg er imponeret! Jeg troede jeg var den eneste som stormede rundt og tjekkede julekalender ud ?
  En klog sagde engang, man kan kun være ung én gang, men barnlig for evigt ?
  Dog syntes jeg du mangler én kalender som fortjener en plads: TheMallows.dk julekalender. Fordi… Det jo skumfiduser!

  • Jeg ville faktisk have købt the Mallows til mig selv i år, men den er fuldstændig udsolgt alle vegne, så det er derfor, den ikke er på. 🙂

 • Mega Nice indlæg. Kommer nok til at koste mig lidt penge. Hvilken en vil du selv aller-allermest have hvis der var frit valg??
  Synes på et tidspunkt jeg så noget med en pap Harry Potter kalender – kan bare ikke huske hvor den var fra. Men der er i hvert fald ikke online for har søgt…

  • Hvis jeg skulle være rigtig luksus, var jeg nok gået efter YSL. På den lidt mere budgetvenlige side, ville jeg nok vælge Essence. Det er en fin pris, og jeg er generelt glad for deres produkter. Jeg ville nok i bund og grund være glad for de fleste af dem med chokolade, men jeg køber jo traditionelt den med Kinder, den var bare umuligt at finde online!

 • Det er simpelthen et verdensklasse blokindlæg. Jeg mangler dog en guide til hvilken én man køber til lillebror 20-30 år, far på 60-75 år osv.
  Jeg er en notorisk dårlig julekalenderindkøber og spiser ikke selv chokolade så jeg er bange for at fejle med så mange muligheder.
  The struggle is real.

  Men kæmpe TAK, jeg har tænkt mig at købe mig fattig nu.

 • Fedt at du tager dig tid til dette! Står man og skal købe en eller flere julekalendre er det jo god inspiration!! Så tak for det.
  Af de spiselige/alkohol er jeg også faldet over en med Baileys, en med Flæskesvær og selvfølgelig Johan Bülows lakridskalender. It’s beginning to look a lot like Christmas ??❤️

  • Jeg havde begge de to på listen under fremstillingen af indlægget, men de nåede at blive udsolgt, så derfor er de ikke på den endelige liste. Bülows er på! 😀

 • Jeg vil lige komme med min egen anbefaling til en chokoladejulekalender.

  https://pbchokolade.dk/shop/26–aarets-julechokolade-2020/93-aarets-chokolade-julekalender—voksen/

  Julekalenderen er fra Peter Beier Chokolade. Han laver super lækre chokolader, og det er et must for mig at skulle forbi hans butik i gågaden i Århus, når jeg er der. Det er forresten også hans rene chokolader de bruger i masterchef!
  Hvis julekalenderen er, som den plejer, indeholder den både fyldt og ren chokolade mm. Der findes også en julekalender til par, som indeholder 2 stk (eller flere) bag hver låge, samt en julekalender til børn (hvor man kan være heldig at finde en guldbillet, hvor man, pga. omstændighederne med Corona i år, vinder et gavekort på 500kr til Beiers butikker)

  link til siden med julevare er her https://pbchokolade.dk/shop/26–aarets-julechokolade-2020/

 • Den står ikke her på, men kan IKKE anbefale Maltesers kalenderen, den har virkelig ikke noget med maltesers at gøre. Den eneste chokolade der er knas indeni er nr 24. (Ja jeg har allerede spist en hel chokolade julekalender?)

 • En jeg vil anbefale er bykalender.dk hvor man kan få forskellige gaver i sin by hver dag! Jeg har købt 2 til vennerne.

Der er lukket for kommentarer.