Kommentarer (22)

 • Jeg kan godt relatere til det med snotklatten. Ikke at jeg synes det er lækkert og den bliver 100% spyttet ud! Men det er såååååh tilfredsstillende

 • Hvad tror influencerens far mon hun lever af?
  Og ham der ikke vil have børn – der er altså no mercy hvis hun bliver gravid. Han ligger totalt som han har redt.

 • Dem der overvejer corona til juleaften, skal lige huske WTF-skriveren som løj om blindtarmsbetændelse, og så fik det efterfølgende, det giver et forklaringsproblem ??

  • Men det er jo det smukke ved at lyve sig corona-syg – man behøver bare sige man er blevet testet pga forkølelsessymptomer og så er man faktisk den der tager en for holdet fordi man bliver hjemme for ikke potentielt at smitte.

 • Ham fyren der ikke vil have børn, kan vi evt få en landsdel? Eller et forbogstav ? så jeg kan udelukke det er samme fyr vi knalder ?

 • Til dig med anoreksien – jeg forstår dig! Jeg blev rask, da jeg var 16. Er snart 40, og savner det stadig nogen gange, især når voksenlivet bliver lidt for tungt.

 • Jeg ser at der allerede er to andre, der kan genkende dine tanker, dig med anoreksien. Og jeg er desværre også i samme båd. Men jeg tror faktisk det er en idyllisering. Jeg havde anoreksi som 16-20-årig (er 28 i dag). Jeg savner også ofte følelsen af kontrol og den “rene krop”. Men jeg glemmer alle de ting, der fulgte med: den massive angst for spise-situationer og realiteten, at jeg faktisk aldrig var helt til stede på noget tidspunkt. Jeg levede ikke rigtigt, hver dag var en overlevelse – og en dag, hvor jeg enten havde vundet eller tabt over maden. Det var et sørgeligt liv, og jeg er lykkelig for, at jeg er kommet ud på den anden side. Men der er jo også en grund til, at man “falder i gryden”, og jeg tror det i høj grad er en måde at gøre et uoverskueligt liv mere simpelt. Men det er ikke et rigtigt liv. Jeg hepper på dig <3

  • Hej Nina
   Jeg har ikke selv haft en spiseforstyrrelse…
   Men jeg fik lyst til at kommentere på din kommentar.
   Det er bare så godt skrevet og hvis jeg havde/ eller havde haft en spiseforstyrrelse så ville dit svar været noget jeg ville huske på og finde støtte i. Jeg fik også et lille indblik i en verden, jeg ikke helt forstår.
   Det var bare det, jeg ville sige. Jeg blev helt “ fanget” af din beskrivelse. Ha en god weekend..
   Kh

 • Alle jer med anoreksi (fortid så vel som nutid). Jeg var der også, også selvskade, depression, ensomhed, stress mm (kaldes komormiditet). Jeg fandt senere ud af, at jeg har Aspergers, og det løste bare så mange spørgsmål i mit liv. Prøv at undersøge det, og læs om kvinder med Aspergers, da der er sror forskel mellem kønnene. Kram herfra

Der er lukket for kommentarer.