Når kærligheden stadig lever otte år senere, så ved man, man traf det helt rigtige valg.

Annonce for Ellos

En af de ting, jeg glæder mig allermest til ved at flytte (intet nyt på den front endnu, jeg dagdrømmer bare løs), er at få ordentlig plads til min garderobe. Til dem, der ikke ved det, er mit nuværende soveværelse i bund og grund ikke ret meget større end min seng. Jeg har lige plads til et sengebord, og så har jeg mine sko på hylder på væggen bag mig, men det meste af mit tøj befinder sig i et klædeskab inde i stuen. Jeg skriver “det meste”, fordi det skab også indeholder alt muligt crap som brætspil og gamle Wendy-blade, hvorfor jakker og mere krølbare kjoler er forvist til et indbygget skab ude i gangen.

Jeg kan godt høre, det lyder som om jeg har helt ekstreme mængder tøj. Det har jeg ikke, jeg har bare virkelig ikke særlig meget plads.

Nu skal jeg ikke lyve og sige, at jeg aldrig begår fejlkøb. Hvem iblandt os har ikke spottet noget til 80% off og købt det, fordi det var god en deal, at det ikke rigtigt faldt os ind at overveje, om vi også ville bruge det? Ind imellem er jeg også kommet hjem med et stykke tøj, der bare sad helt anderledes inde i prøverummet, og pludselig er det bare ikke så fedt længere. Det sker. Men i det store hele er jeg faktisk ret god til at bruge den overvejende del af mit tøj. Og bruge det op. Fx viste Timehop mig for nyligt et billede af mig selv iført Mickey Mouse-blusen ovenfor. Billedet var otte år gammelt, og jeg har, bruger og knuselsker stadig den bluse.

Hver sæson tager jeg gerne et kig på min garderobe for at finde ud af, om der er noget, der skal ud, og om der er noget, der skal ind. Altså, om jeg skal investere i noget nyt. Den her gang kunne jeg blandt andet konstantere, at jeg ejer rigtig mange kjoler – fordi jeg ikke overraskende går en del i sådan nogle – men mange af dem er deciderede sommerkjoler og kan ikke gå med ind i efteråret med et par strømperbukser under. Jeg kunne godt bruge en hverdagskjole eller to mere til vinterhalvåret. På samme måde er jeg blevet enig med mig selv om, at jeg gerne vil til at dyrke jeans noget mere, og jeg ejer flere par gode af slagsen, men jeg ejer faktisk ikke særlig mange overdele dertil, som jeg er rigtig glad for. Og som måske ikke nødvendigvis er smadret ind i Disney-figurer.

Og med mine ønsker ind mente har jeg så været et smut forbi Ellos for at tage et kig på deres nyheder og lure på, om noget potentielt skulle flytte ind hos mig. Skulle man blive fristet af noget (enten her eller på resten af Ellos), kan man i øvrigt bruge koden 425419 og få 33% på sin dyreste, ikke-nedsatte vare og 5% ekstra off alt allerede nedsat. Den gælder hele oktober.

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8 (fås også i plussize), nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12.

Kommentarer (9)

 • Jeg har lige ryddet op i mit tøj. Smidt ud, lappet huller og samlet en bunke sort tøj der trænger til at få genopfrisket farven. Sidst men ikke mindst har jeg pakket sommertøjet væk. Shit, hvor føles det helt igennem skønt, at kunne overskue sin garderobe igen ??

  • Jeg får seriøst aldrig pakket mit sommertøj væk. Jeg ved godt, det ville gøre livet lettere – men igen, jeg har ikke et sted at gøre af det! 😀

  • Genialt! Fedt du gør det! Min mormor sagde altid man skulle forny det man holdt af! Sort farve over de falmede sorte ting er et super eksempel og dejlig bæredygtigt! Omsorg for de items man køber er det mindste man kan vise når nu man elsker en industri der sviner i vildskab. Du har sku lige inspireret mig sissel! Tak ?

 • Jeg har det så ambivalent med at købe tøj lige pt. Jeg har tabt en 55 kg, så jeg har ikke rigtigt noget der passer, så jeg har været nødt til at små købe undervejs men jeg mangler stadig en 15 til 20, så jeg gider heller ikke rigtig investere. first world problems men stadig

  • Der findes meget tøj, der er enormt fleksibelt i størrelsen, så det burde være muligt at finde noget nu, der kunne passe selv efter et yderligere vægttab. Især A-line kjoler med stræk er gode i min erfaring. 🙂

 • Jeg har taget 15 kilo på over de sidste fem år, noget jeg faktisk har det helt fint med, men fuck det har været dyrt og omstændigt at skifte mere eller mindre hele garderoben ud ?

  • Min vægt ryger op og ned i tide og utide, så det meste af mit tøj er super fleksibelt i størrelsen – ellers havde jeg nok også måttet vinke farvel til Mickey et par gange henover de otte år! 😀

 • Er det bare mig eller virker links ikke? Det ser ud som om der åbnes en ny fane, men den lukker igen på et splitsekund før den egentlig bliver til noget.

  • Æv, det lyder da træls. De virker umiddelbart fint for mig. Har du prøvet lige at lukke browseren og åbne den igen, nogle gange er der bare en sær glitch.

Der er lukket for kommentarer.