Jeg er jo Bridget Jones #443

1. I morgen bliver der indført brugerbetaling på min andelsforenings vaskeri, så jeg har i al min jyskhed selvfølgelig vasket ALT, jeg kunne komme af sted med i løbet af den sidste uge. Helt ned til bruseforhæng og stofnet til indkøbsture.

2. Når man får sit eget spyt i galhals nede i Irma og begynder at hoste noget så eftertrykkeligt. Jeg føler, det er sådan, det må være at have været spedalsk i bibelske tider.

3. Herbert har et stykke legetøj, der ved den mindste bevægelse larmer lige heftigt nok og derudover ikke kan slukkes, så pt bor det i mit natbord. Hver gang jeg sætter noget på bordet, kan jeg høre *kriiii-kriiii-kriiii-kriiii* i protest nede fra skuffen.

4. I torsdags gik bloggen ned omkring 30 sekunder efter, jeg udgav hemmeligheder, hvilket unægteligt er et af de tidspunkter med mest aktivitet på ugen. Det var også klokken 19 om aftenen, hvor alle folk er gået hjem fra arbejde, og jeg har personligt ingen teknisk kunnen overhovedet, så det var nogle fede, paniske minutter, indtil fejlen viste sig at være fra serveren, og de fiksede den i deres ende.

5. I går aftes var jeg nået til hygge-delen af tømmermandsstadiet og besluttede mig for at sætte “Im Thinking of Ending Things” på. Det var en rigtig dårlig idé. Selv uden tømmermænd tror jeg ikke, jeg helt kan overskue sådan en film. Så den færdig alligevel, fordi jeg blev ved med at håbe, den ville give mening til sidst. Det gjorde den ikke.

6. Jeg var inde at lure hos Sportmaster, fordi de har miminum 20% på alt (reklamelink), og jeg godt kunne bruge et par nye træningsbukser. I stedet fandt jeg intet færre end otte par lyserøde bukser, som slet ikke er den type, jeg træner i, men som jeg vildt gerne vil eje bare sådan til slappe-af-tøj herhjemme.

7. …Er der i øvrigt andre end mig, der stadig siger SportSmaster, fordi I også var mere end almindeligt granvoksne, før det gik op for jer, at det der S i midten ikke var der?

8. Apropos er det først i denne uge gået op for mig, at “invadering” ikke er et ord. Det har jeg brugt frejdigt så længe, jeg kan huske. Der findes åbenbart (ifølge ordbogen) kun “invasion”.

9. Jeg har haft mit hår sat op tre dage i streg nu, fordi det trænger virkelig meget til at blive redt igennem, og det er et større projekt, end jeg sådan lige orker. Så i stedet får det bare lov til at blive mere filtret. Det virker som en fornuftig beslutning.

10. For et par dage siden fik jeg en fjerboa som en del af en PR-gave, og jeg har ingen anelse om, hvad jeg skal bruge den til, men jeg har så sygt meget optur over det alligevel. Bare fordi det er en fjerboa.

Kommentarer (30)

 • Jeg har det på helt samme måde med nummer fem. Jeg læste bogen for nogle år siden og kunne ikke huske andet, end at den var mærkelig, men besluttede mig alligevel for at se filmen for at se, hvordan de var lykkedes med at filmatisere den. Jeg sad tilbage som ét stort spørgsmålstegn og følte, at jeg havde spildt to timer af mit liv. Til gengæld har jeg slugt samtlige afsnit af “Emily in Paris” to gange i denne weekend – Det er en slags Sex and the city møder Gossip Girl i Paris, og det fungerer max (og Lucas Bravo gør heller ikke tingene værre) ?

 • Har læst I’m thinking about ending things og tror det giver mere mening end filmen, men jeg synes altså slet ikke den er hypen værd 🙂

 • Det var så da jeg læste dette indlæg, at jeg indså det med SportSmaster. Det har jeg kaldt der i henved 40 år…alt imens jeg har hånet dem der siger campingSvogn og fodboldSkamp

 • 10.
  Fjerboa, den skal du sætte bag i bukser/gamacher/trusser, hvad du end har på..
  lad den være en lang hale og løb så rundt i lejligheden… Herbert vil elske det 🙂
  God fornøjelse 🙂

 • Ej, jeg er lige nødt til at høre apropos ord…: “galhals” som substantiv?! Er det et bestemt geografisk område, man har det ord i stedet for “i den gale hals”? 🙂

 • Jeg bliver klog i dag, først at westlife synger “bop bop baby” ikke “bye bye baby” og nu sportmaster. Begge dele lyder helt tosset…

 • Er du nu helt sikker på det er Herberts legetøj der siger lyde i natbordsskuffen? ?
  Og hva…?! Det hedder sgu da SportSmaster!!!!???? Jeg er forvirret ???

 • Jeg er blevet gjort opmærksom på det manglende S i Sportmaster før. Jeg siger stadigvæk SportSmaster. Det insisterer ligesom på at være der!

  Angående træningsbukser – måske er de slet ikke dig, måske har du slet ikke brug for at høre om dem, men jeg er simpelthen så glad for mine, at jeg vil fortælle om dem. 😀 Jeg har købt et par Lise tights fra Eyda – de er meget højtaljede og har lommer(!) på siden af benet, så ens mobil kan være deri. OG de fås i pæne farver! De er ikke de billigste, til gengæld er de i god kvalitet og squatsikre. 😀 (Kan du høre begejstringen for dig?)

  Link: https://eyda.dk/collections/tights/products/lise-tights?variant=32877695991888

  • Haha, de er mægtig fine, men jeg er virkelig specifik med mine træningsbukser. De skal have en helt bestemt længde og snit! 😀

 • I’m thinking of ending things gav først mening for mig til sidst. Den handler om demens/alzheimer.

  Tror virkelig at folk der ikke har krøller aldrig vil forstå the struggle. It’s so much work ?. Pludselig er der gået længere end man lige tænkte og så tager det bare endnu længere

 • Et tips til når der kommer spyt i den “forkerte” hals. Tag en dyb indånding og hold vejret så meget du nu kan og gentag til det føles normalt igen, så slipper du for hosten. Det strider mod alt hvad der giver mening og du snapper formentlig efter vejret når du tager indåndingen men det hjælper! Jeg oplevede at vågne om natten og ligge og var ved at hoste mig ihjel så måtte i gang med google og det virker bare, trods det bare virker så unaturligt at holde vejret lige efter det er sket ?

Der er lukket for kommentarer.