Kommentarer (12)

 • Haha, 12-13 årige jeg var også igang med at bestille café-mad med min stedfar, da jeg udbrød: det skal bare være den med erotiske frugter!

  Jeg havde lige lært om ordet i et blad (måske vi unge eller lign.) min stedfar fniste lidt og sagde “hun mener eksotiske” det var først der det gik op for mig, at jeg sagde erotiske omg…

 • Åh den med at vugge hundemaden. (Hundemassør autocorrect? Really??)
  Nu køber jeg ikke hundemad, men der er blevet vugget meget mel, toiletpapir og diverse frostvarer i min tid, for slet ikke at nævne hvor meget indkøbsvognen er blevet vugget og skubbet frem og tilbage i et forsøg på… nåh ja at få indkøbene til at blive i søvnen, må formodes.
  Enkelte gange har veninder faktisk taget mig i bare at stå og vugge for mig selv, midt en samtale efter at have afleveret lånebaby tilbage f.eks. eller jeg begynder spontant at vugge med når en veninde vugger sin baby når jeg står i umiddelbar nærhed.
  3 babyer sætter sine spor!!
  Jeg er overhovedet ikke skruk og mangler på INGEN måder en baby, det næste må være børnebørn om mange år, men indtil da, sympatiserer jeg bare og vugger rask væk både indkøb og helt solo.

 • Den med powernappen – det kunne være mig… Jeg er flad af grin også over den med at lukke øjnene når man cykler op ad… Hold nu kaje mand, hvor er det sjovt…

 • Åh… Jeg kan stadig huske da jeg cyklede ind i en bil der skulle krydse cykelstien, fordi jeg trampede indædt i pedalerne mens jeg kiggede ned i jorden. Kørte op ad Randersvej i Århus. Det forsvarer det lidt, synes jeg (men ikke nok…)
  Jeg har vist aldrig vugget hundemad, men alt mulig andet fik en tur, dengang benene nærmest af refleks vuggede under en, når man stod stille med noget i armene.
  Jeg har også præsteret at lyve for en veninde der ringede og spurgte om hun vækkede mig. Helt groggy svarede jeg nej nej, men måtte ringe op bagefter og indrømme, at jeg både sov og løj om det!!

 • Jeg dør af grin over bemærkningen ‘Sov du?’ [for det gjorde jeg nemlig] Og den med at lukke øjnene på vej ned ad bakken på cykel. HAHAHAHA, hvor er det sjovt!

 • Jeg ringede engang til en veninde og lagde en besked på telefonsvareren: “Hej Line, det er Louise….”. Men jeg hedder altså Line…

 • Sov du? Haha.
  Jeg åbnede engang døren for to fastelavnsbørn og sagde “Ja hej, det er Andrea”.
  Så stod vi der og gloede på hinanden.

Der er lukket for kommentarer.