Næste WTF-emne

I kender godt det der øjeblik, hvor man tager noget mad ud af indpakningen, smider maden i skraldespanden og står tilbage med indpakningen og undrer sig over, hvad fanden der lige skete? Det er den type historier, vi skal have fokus på nu. Øjeblikke, hvor samtlige af ens hjerneceller tilsyneladende momentant strejkede. Måske blev du til en eksamen spurgt, hvem der var præsident i USA under anden verdenskrig og fik svaret Karl Marx? Måske besluttede du dig for at varme en ske i mikrobølgeovnen, så det ville være lettere at scoope is med den? Alle former for fremragende brain fart-oplevelser må hjertens gerne indsendes i formularen ovenfor! 😀

Kommentarer (3)

  • Min veninde brugte venstre pegefinger til at pille noget ud af stavblenderen, da hendes højre pegefinger besluttede sig for af trykke på “on”. Det kostede en tur på skadestuen.

    • Det er nok desværre, fordi der er noget, der blokerer for det i din ende. Måske et spamfilter eller lignende. Det er en helt standard google-formular, så jeg har desværre ikke mulighed for at pille ved noget i min ende.

Der er lukket for kommentarer.