Jeg er jo Bridget Jones #441

1. Den anden dag tabte jeg låget til min vandflaske på jorden, og uanset hvor mange gange jeg har skyllet det, lyder det nu konsekvent, som om der er en lille smule grus i maskineriet, hver gang jeg skruer det af og på.

2. Ved I, hvad jeg virkelig hader? At føle mig dum. Ved I, hvad der virkelig kan få en til at føle sig dum? At se den nye Christopher Nolan-film, Tenet. Altså, den er god, det er slet ikke det, jeg havde bare ikke hjernekapacitet til at forstå, hvad fanden der foregik det meste af tiden.

3. På vej hjem fra filmen stod jeg i øvrigt af på samme station som en meget fuld mand. Da vi kom ud på gaden, tog han sin diller frem og begyndte at tisse. Lige ud i luften foran sig, mens han gik. Jeg var lige dele frastødt og imponeret.

4. Var lige inde at lure hos Sportmaster, fordi de har minimum 20% på alle sko, og mine hvide sneaks er lidt langt fra hvide efterhånden, og så faldt jeg over dem her. (reklamelinks) Jeg er indforstået med, at de både er til indendørs- og håndboldbrug, ingen af hvilke er så relevant for mig, men der er blomster på!!

5. Var i dårligt humør og besluttede mig for, at jeg måtte få lige det, jeg havde lyst til at spise til aftensmad. Det endte med at være leverpostejsmadder. Nogle gange skal der bare ikke så meget til.

6. Nej, Ritter Sporten er ikke dukket op endnu, men jeg sætter stor pris på både engagement og forslag til gemmesteder!

7. …Har dog på den positive side under eftersøgningen fundet flere ting, jeg har smidt væk på andre tidspunkter. Som fx min el-omformer til amerikanske stik og et par høretelefoner, jeg mistede for i hvert fald et år side.

8. Når man sætter en absurd varm gryde ned i sin køkkenvask, så skal man lige være obs på, at man ikke sætter den oven på opvaskebørsten, da hårene derpå muligvis vil smelte og dermed gøre den komplet ubrugelig.

9. Skulle have mascara på, og da jeg var næsten færdig, blev jeg distraheret. Det var først dagen efter, jeg opdagede, at jeg børsten stadig lå frit fremme – altså stadig ude af selve beholderen – hvilket ikke just bekæmper mascara-udtørring.

10. Tre gange i denne uge har jeg skrevet “du er sæd” til nogen, hvor jeg selvsagt mente “sød”. Føler min underbevidsthed på nuværende tidspunkt får mig til at ramme den forkerte tast med vilje for at tage pis på mig.

Kommentarer (18)

Der er lukket for kommentarer.