Kommentarer (19)

 • Der var alt for mange gode! ?. Troede jeg var den eneste der havde sagt hej til mig selv! Den med skraberen tror jeg desværre vi er mange der har gjort. Fik det helt dårligt da jeg læste det.

 • Jeg må ikke læse dem her i nærheden af en sovende baby ? Den første og de sidste!!! Jeg græder (og priser mig lykkelig over knibeøvelser post fødsel!)

 • hahaha, grinte højt af de to sidste!! og det er altså meget sjældent at jeg griner med lyd af noget jeg læser på internettet…

 • Ej men seriøst. Jeg griner aldrig, selvom ting jeg læser er sjove, men den sidste…. jeg har tuder af grin. Tak for den Atten ?

 • Den med legetøsjgeværet i håndbagagen … -flashback til hjemtur fra ferien med venner, der bliver kaldt til skranken, hentet af security og bedt om at åbne deres indcheckede kuffert, der indeholdt sønnikes semiautomatiske vandgevær.
  De fik en pæn skideballe for manglende omtanke.

 • Om vi fik et godt grin over de her i går aftes. Jadettrorjegdanokligevigjorde. I hvert fald ind til manden siger: “Du skal ikke begynde at sende dine brainfarts ind – du oversvømmer internettet…!”
  Han er faktisk lidt dum.

  Spøg til side: Jeg døde lidt af grin over den med citronsæben og de to sidste gav mig et decideret grineflip. Undskyld, but keep’em coming!!!

 • ATTEN!!! ??? Jeg er totalt færdig…. så banalt, og samtidig så virkelig. Selv griner jeg stadig hver gang jeg henter videoen frem fra Hemmingsen på Insta (undskyld, Miriam), hvor tre børn skal præsentere sit navn, og drengen tager pigens navn fordi han har samme tankegang som ATTEN ?

Der er lukket for kommentarer.