9 nederen ting ved at træne

Folk, der sex-stønner, når de løfter tunge vægte.

Lugten fra herreomklædningen. Jeg er sikker på, I dufter fremragende individuelt, men når man går forbi, bliver man ramt af en dunst, der allerbedst kan beskrives som Axe på crack.

De fuldstændig enorme mængder ekstra vasketøj, det medfører.

Fællesbad. Den værste opfindelse nogensinde. Jeg bader konsekvent derhjemme.

Gennemsigtige træningsbukser. Hvorfor skal man squatte i prøverummet, når man køber nye træningsbukser? Hvorfor laves de overhovedet gennemsigtige?!

Når nogen har taget ens faste skab.

Folk, der bruger maskiner til at sidde ned og holde lange pauser. Ikke pauser mellem sets, bare pauser-pauser.

Musikken fra spinning-timerne. Også en af de primære årsager til at jeg ikke spinner.

Rent faktisk at træne. Jeg ville bare meget hellere ligge på sofaen med en god bog.

Kommentarer (12)

 • Jeg vil så gerne i gang med træning, men jeg kan simpelthen ikke omklædningsrum. Jeg ved godt, det er meningen, det skal være sundt at se at alle kroppe er forskellige, men hvis man i forvejen har det svært med sin størrelse, er det da ikke det der trækker mest? Der burde virkelig være mulighed for privat badning, ligesom der er i nogle svømmehaller. I mellem tiden er jeg blevet bedre til at komme ud at gå i stedet for, netop fordi du slipper for omklædningsrum.

  • Kære S!

   I flere fitness world er der skabe, så dine værdier kan lukkes inde (med egen hængelås).) Så slipper du for omklædningen og kan gå hjem. Jeg har dog aldrig set skævt til folk i fitness- uanset størrelse! Kun skævt til dem der ikke tørrer maskiner af eller piller vægtene ned fra stængerne (så man selv skal slæbe 100 kg på plads, før man skal træne selv.)

 • Du glemte højtråbende instruktører !! I Birkerød var der på et tidspunkt en kvindelig instruktør med en fortid i forsvaret – jeg holdt til én træningstime med hende….

 • Lyder temmelig horribelt, det hele – jeg kan høre, jeg ikke lider det store tab, ved aldrig at ha’ mødt op i sådan et, grundet sidste punkt, hvor bogen/cafeturen/biblioteket/venindeaftalen/ja-selv-opvasken, vinder hver gang, over den idé?

 • Det er også virkelig træls at man får ondt i hele kroppen flere dage efter. Det er nok skræk effekt til at jeg holder træning på et absolut minimum ?

 • Hvis jeg må tilføje èn; Folk der ikke tørrer deres maskine af efter brug… Det er simpelthen så ulækkert at sovse rundt i andre menneskers væsker ?

 • Jeg er helt med på det med fællesbade er nederen, dog har det faktisk hjulpet mig til bedre at acceptere min krop (som jeg ellers kæmper bravt med!) Det var totalt overskridelse at gå i bad første gang, i min optik er det bare godt at gøre det, så man kan se mangfoldigheden (for vi ser jo også meget forskellige ud uden tøj på!) Og så var det faktisk ret fedt at overvinde min egen “flovhed” og gå i bad. Det tog mig næsten tilbage til folkeskolen, hvor vi i de små klasser badet sammen alle sammen.
  Mere fællesbadning, det tror jeg vil gøre noget godt for den kropsforskrækkelse der er?! Selvom de er nederen ?

Der er lukket for kommentarer.