Kommentarer (33)

 • Til dig med kærestesorger. Sig det. Til mange. Til alle. Skriv det i dagbogen, i notesbogen. Stå ved, at du har unfinished business med den mand. Det er forløsende.

    • Jeg kender hverken hende/ham eller ham, og jeg er ikke psykolog.
     Men..
     1. Han har været i 3 seriøse forhold, hvor der er børn involveret, og stadig haft hende/ham på sidelinjen.
     2. I de 20 år er han hos hende/ham tit nok til at holde ild i gløderne.
     3. Det er hende/ham, der nedgør sig selv.

 • Til dig med smykket: kunne det være til en kollega, hvor de andre kolleger MobilPayer ham beløbene til gaven, men han betaler det samlede beløb? Der er ret mange opsigelser i coronavirussens kølvand.

 • Var jeg virkelig den eneste der tænkte “frieri?” Ved smykket? Hvornår er jeg blevet optimisten?

 • Dig med specialet – jeg dumpede mundtlig fransk 4 gange på uni – sidste fag før jeg fik min bachelor. Jeg fik dispensation fra undervisningsministeriet og forsøgte en sidste gang og bestod. Senere fik jeg min kandidat uden problemer. Go for it! Du kan godt. Held og lykke.

 • JEG HAR TOTALT LAVET DEN MED TYNDSKID! Men som de sagde i den dårlige SATC film: så er det værste i år nok overstået.

 • Dig med de 20 år – mit hjerte bløder for dig.
  Og til dig med hvidvasken – fuck en lortesituation.

 • Virkelig træls kommentar, jeg undskylder i forvejen, men: Til dig med hvidvaskningen.
  Jeg arbejder professionelt med den slags (anti-money laundering (AML) som det så fint hedder), og det er meget strafbart at kende til hvidvaskning og ikke rapportere det, så jeg vil bare virkelig anbefale dig at gå til politiet.
  Selvom din chef finder ud af det er dig, så er alternativet, at du selv kan komme i fængsel for ikke at have meldt det.
  Sorry, det er en lortesituation, men ville bare lige fortælle det hvis du ikke vidste det.
  Kæmpe meget held og lykke!

  • Jeg tænker at med mindre chef = ejer af firmaet, vil det ikke være dig der kommer til at hænge på noget hvis du anmelder ham.
   Hvis chef = ejer, ville jeg nok søge væk og så anmelde ham.

  • Jeg siger bare det samme som Camilla – og jeg arbejder også med hvidvask. Hvis det opdages bliver du selv trukket med ned…

 • Åååh hvor jeg kender til den med de farlige prutter. Intet er værre!

  Dig der vil være sygeplejeske, måske vælg et andet erhverv? Det er jo virkelig et passions job.

  • Jeg er simpelthen lige nødt til at sige, at det at være sygeplejersker er IKKE et passions job. Det er lige så meget et job som alt andet.
   Det er heller ikke et kald.
   Ja, jeg vil gerne være med til at helbrede mennesker, men det er ikke min passion. Langt fra! Og det var heller ikke min passion for 8 år siden da jeg blev uddannet sygeplejerske.

   Og hvis dybt religiøse mennesker kan skelne mellem naturvidenskab, humanismen og deres religion i deres arbejde som sygeplejersker, så kan man også sagtens have andre holdninger som ikke ‘stemmer overens’ med normen.

  • Hej Nanna. Grunden til, at du ikke finder andre kommentarer som din – og at din er blevet slettet – er, at vi har en regel, der hedder, at kritiske/negative kommentarer mod hemmeligheder/deres indsendere ikke er tilladt. Hemmelighederne giver frit lejde. Hvis man ved, man risikerer at blive mødt med fordømmelse, så har man selvfølgelig ikke lyst til at indsende, og så dør konceptet lidt. 🙂

  • Jeg er enig i, at jobs ikke behøver at være passion. Når det så er sagt, tænker jeg, at det da må være rarest, at man er glad for det, man laver 🙂

 • Hvorfor skal organdonation afskaffes? Hvad er det dårlige i det? hahah

  Jeg slog også op med min kæreste for 3 år siden og har ikke haft lyst til at have nogen som helst anden kæreste/date siden. Er spændt på om der mon overhovedet er nogen jeg kunne have lyst til det med i fremtiden eller om det var mit ene skud i bøssen.

  • Jeg tror det er fordi det holder “kunstigt” gang i overbefolkningen. Men altså det er vel lige indtil man selv mangler en nyre tænker jeg.

  • Hvis man mener at overbefolkning er et problem, og at der skal gøres noget drastisk, så kunne en, omend ret voldsom, løsning være at forbyde organdonation. På den måde dør der flere mennesker.

 • Søde dig der har været forelsket i den samme i 20 år. Måske en psykolog eller en terapeut kan være til hjælp? Så du har hjælp til at komme videre og få et nyt syn på kærligheden? Alt det bedste til dig❤️
  Åhhh dig med smykkerne. Jeg håber af hele mit hjerte at du snart bliver friet til❤️

 • Dig med kærestesorger. Jeg står selv i PRÆCIS samme situation (selv årrække. passer). Jeg blev helt i tvivl om jeg selv havde sendt den ind.
  Det hjælper at sige det højt! Jeg valgte min søster 🙂

 • Hvis indsenderen til nummer et er min ekskæreste, så skriver du bare. Det kommer ikke bag på mig <3

Der er lukket for kommentarer.