Jeg er jo Bridget Jones #430

1. Jeg tilbragte døgnet mellem lørdag morgen og søndag morgen med intense mavesmerter, hvilket primært betød at udføre en form for Cirque du Soleil i min seng i et forsøg på at finde en nogenlunde behagelig stilling.

2. Bestilte af samme årsag mad udefra for at skulle lave mindst muligt. Fik mig en kyllingesandwich, som er en fast go-to, men da den kom, opdagede jeg, at jeg havde glemt at skrive, at jeg under ingen omstændigheder vil have karry i, så selvfølgelig kom den proppet med karrydressing. Why? WHY?!

3. Torsdag var dagen, hvor jeg endelig fik fikset mine Céline-solbriller, der har været i udu i noget, der minder om et år. Endte med at være ved at gå ind i alle mennesker på vejen hjem, fordi jeg havde så travlt med at dyrke mig selv i butiksruderne.

4. Jeg bor omkring hundrede meter fra en kirke, der selvfølgelig har nogle klokker, der ringer i tide og utide. Det vænner man sig hurtigt til, så det er ikke et problem normalt, men nu har min hjerne besluttet sig for at tune ind på dem, og pludselig kan jeg ikke høre andet!

5. Det viser sig, at mit spamfilter har været lidt overaktivt på det seneste, fandt jeg ud af, da jeg fik en kommentar fra en, der ikke kunne forstå, hvorfor jeg ikke ville udgive hendes kommentarer. Så hvis nogen føler sig censureret af ingen verdens grund, så er det altså ikke mig, der aktivt har truffet den beslutning! Undskyld!

6. Jeg elsker Aldis toiletpapir, jeg nægter i bund og grund at bruge andet. Well, i går skulle jeg købe en ny pakke, men der var udsolgt, så jeg besluttede mig stædigt for, at jeg har en halv rulle tilbage, og der kommer sikkert nye forsyninger, før den slipper op. Så det håber vi nu, der gør.

7. Der er ekstra 20% off allerede op til 50% på Ellos’ summer sale lige nu, og den her gang har jeg selv lagt en ordre, før jeg tipper videre, for sidste gang købte I hele lageret på to af de kjoler, jeg gerne ville have haft, for næsen af mig, så nu har jeg taget mine forholdsregler! 😀 (reklamelink)

8. Gut i mine DMs på Insta, der bare skriver: “Snap?” Nej.

9. …Dog trods alt bedre end den dame, der skrev og spurgte, om hun måtte købe Herbert. Nej nej.

10. Jeg har endelig accepteret, at jeg er nødt til at investere i en ny cykel. Min gamle kan bare ikke mere. Og egentlig kunne jeg godt tænke mig at købe en helt ny og rent faktisk pæn en af slagsen. Sådan en har jeg aldrig ejet før. Problemet er bare, at jeg bor i København, og køber man en ny, pæn cykel, så bliver den stjålet inde for de første 14 dage. Den er sikker hver gang.

Kommentarer (13)

 • Køb en Centurion cykel, den er det ‘sorte marked’ tilsyneladende fyldt med. Jeg bor i København og har haft en i 12 år, der har stået alle mulige steder, den blev skiftet fordi den var slidt op. Købte en ny Centurion for 1,5 år siden, som jeg stadig har ?

 • Altså – jeg har boet i Kbh i 20 år, jeg har ALDRIG fået stjålet en ny flot cykel. Kun de gamle rustne er blevet napset…

  • Det er imponerende! Jeg nåede at bo her i ti dage, før min cykel blev stjålet! 😀

 • Beskriv lige den der formidable kyllingesandwich. Hvilken dressing får du så i? Jeg øver mit sandwichgame og mangler inspo ?

  • Som regel bare mayo eller creme fraiche-dressing. Nogle gange pesto. Så længe det ikke er karry, er jeg glad! 😀

 • Er det seriøst ikke galdesten du har, når du får de der anfald af mavesmerter? Det var det nemlig for mig. Det hjalp at tage 2×400 mg Ibuprofen helt i starten af sådan et anfald.

  • Det kan det meget vel være. Jeg er blevet testet for det, og manden sagde, at jeg havde galdesten, men at han ikke mente, det var det, der var skyld i mine smerter. Så det var fedt. Jeg har noget meget stærkt smertestillende på recept, men ikke engang det kan tage det hele.

   • Testet? Altså scannet?
    Min tanke var også galdestensanfald. Intet smertestillende har kunnet tage mine smerter ved de anfald og det tog unødig lang tid at få stillet diagnosen pga. en stædig/bedrevidende læge. ? Nu er galdeblæren væk og jeg er SÅ lettet!

 • Jeg har vist kun fået stjålet én cykel på Østerbro. Det var en i den samme grønne farve som sodavanden Urge.

  Købte den brugt og grim om eftermiddagen, og den blev stjålet samme aften

 • Jeg har fået stjålet laaaaaangt flere cykler i Århus end i København. 5-6 i Århus på 5 år. Til gengæld har jeg engang fået stjålet min saddel af min cykel på Hovedbanegården, hvor den stod og ventede på mig, mens jeg var i Århus.
  Jeg savner Århus.

Der er lukket for kommentarer.