Så mangler jeg bare en til at komme og rede min seng hver dag…

(Hej fra Manchester, New Hampshire på min første solo-roadtrip nogensinde i 2017. Det måske nok mest blærede hotelværelse, jeg nogensinde har boet på. Jeg havde egen fucking stue inde i et andet værelse!)

Annonce for Ellos Staycation

Nå, men projekt voksenbolig er gået lidt i stå, og jeg ved godt hvorfor. Jeg har fået sat mig i hovedet, at det er ‘go big or go home’, og jeg har gået alt det big, jeg kan uden at være nødt til at vælte en væg eller rive mit køkken ned. Og nu, hvor jeg har konkluderet, at jeg væsentligt hellere vil købe mig en lejlighed nummeret større, så vil jeg ikke kaste mig ud i så voldsomme ændringer. Men når jeg så har lavet de markante ændringer, jeg havde lyst til at lave – og som jeg kunne lave på egen hånd uden behovet for en håndværker ved min side til at gokke mig i nødden, hvis jeg skulle gøre noget fatalt – hvad gør jeg så nu? Det er jo ikke, fordi jeg føler, jeg er færdig. Altså, jeg bor stadig ikke i en sådan rigtig voksenbolig, vel.

Løsningen virker ret ligetil. Når jeg er gået big, så er det tid til at gå small. Der er et fuckton af ting, jeg godt kunne trænge til at skifte ud, opdatere eller tilføje, som befinder sig på en noget mindre skala. Nogle af jer kan måske huske, da jeg for et par år siden (ish) havde en åbenbaring af de større over, hvor markant en forskel det gjorde, hvis man byttede sit det-billigste-på-tilbud-sengetøj ud med noget til en lidt højere pris, men også en vanvittigt meget højere kvalitet. Jeg går aldrig tilbage igen. Aldrig. Jeg er lykkelig hver eneste aften, når jeg genopdager, hvor nice mit sengetøj er! (Det er hovedsageligt bomuldssatin, jeg er gået over til, hvis nogen skulle være i tvivl. Jeg har linket til et sæt længere nede).

På samme måde er der andre ting i mit hjem, der ville have godt af en update. Fx er mit badeforhæng pissekedeligt. Mit langhårede tæppe i stuen er af uransagelige årsager begyndt at få skaldede pletter. Jeg ejer slet ikke et sengetæppe. Ork, der er så rigeligt at gå i gang med!

Jeg har været et smut på Ellos og kigge efter inspiration (og jeg kan godt afsløre, at jeg fristede mit eget dankort op af lommen), fordi de lige har lanceret Home-kollektionen “Staycation”, der har fokus på den der følelse, man altid oplever, når man er på et hotel, hvor kvaliteten er i top, og alting bare er edderlækkert. I ved, når der er vamsede badekåber med matchende håndklæder på badeværelset, og sengen føles som en lille forsmag på himlen? Hvor man har lyst til at spørge i receptionen, hvem har dekoreret værelserne, for man vil egentlig gerne stjæle designet 1:1 til sin stue? Idéen er så netop at hive lidt af den stemning med hjem til en omgang hverdagsluksus. Morgenmadsbrunch og stuepige not included. (Desværre).

I kollektionen er der fokus på høj kvalitet. Det er designs skabt til at blive en del af hjemmet på lang sigt. Der er lidt i alle prisklasser, men der er mange større ting at finde i kollektionen, og et gulvtæppe koster selvfølgelig noget mere end et håndklæde. Man kan derfor med stor fordel bruge min kode 415414, der giver 30% på den dyreste ikke-nedsatte vare (og i øvrigt også ekstra 5% på alle allerede nedsatte varer). Det er altså ikke en dum discount at have med i lommen! (Og for en god ordens skyld gælder koden hele Ellos, ikke kun den her kollektion).

Anywho, der er lidt inspiration nedenfor, og jeg giver en øl (helt seriøst!), hvis man kan gætte, hvad jeg endte med at smide i kurven – det drejer sig om to ting! 😀  (Edit: Okay, jeg startede med at svare folk, om de havde gættet rigtigt, men det slår mig lige, at der ret hurtigt kan bruges udelukkelsesmetoden, hvis jeg bliver ved med det, så det lukker jeg lige ned for, men jeg ser alle jeres kommentarer og gode gæt og noterer, hvis nogen gætter rigtigt!) Der er selvfølgelig links til alt det viste, og vil man browse hele kollektionen, kan det gøres her.

AFSLUTNINGSEDIT: Så mange gode bud – I kender mig overraskende godt! 😀 Den eneste, der har ramt helt plet, er imidlertid Hope, der gættede på håndklæde og bruseforhæng. Og jeg købte netop en to-pak af de fine, lyserøde håndklæder og det virkelig pæne blå og hvide bruseforhæng! Hope – jeg skylder dig en øl! 😀

Til soveværelse/stue

Sengetæppe // Pudebetræk // Lænestol // Sidebord // Ryatæppe // Sengetøj

 

Til køkken/bad

Viskestykke // Bademåtte // Håndklæde // Badelagen // Morgenkåbe // Bruseforhæng

Kommentarer (72)

 • Jeg vil sgu rigtig gerne drikke en øl med dig. Så here goes. Jeg tror du har købt ryatæppet og bademåtten. ?

  • Den er så fucking pæn, den morgenkåbe! Gad vide, om man ville kunne slippe af sted med at bruge den som kimono-kjole??

 • Gætter på bruseforhæng og morgenkåbe, fordi den er lidt kimonoagtig og du er jo dronningen af kimonoer! Og så lige en sidenote: det der med at rede seng er overvurderet! Især hvis man har husstøvmideallergi (det har jeg også). Det holder nemlig på fugten i sengetøjet og er totalt guf for miderne (adr!). Smæk sengetøjet til side i stedet og lad det tørre godt igennem i stedet. Det er ikke så pænt, men miderne kan ikke lide tørt klima. Så det her er et tilfælde af at lazy = sundt. Win-win!

 • Så prøver jeg altså endnu et gæt og gå på den sikre, og siger sengetæppe og badeforhæng. Men skildpadden er nu mege cute

  • Der var lige en, der skrev, at jeg jo bare kunne købe den til når jeg flytter, og det overvejer jeg meget seriøst nu. Den er jo så mig!

 • Jeg gætter klart på lænestolen og morgenkåbe. Lænestol fordi den virkelig er lækker og meget Chic og morgenkåbe, well, du har jo badekar ?

 • Badeforhænget og morgenkåben?! Please sig, at du har købt den morgenkåbe! Har selv kigget på den allerede i sidste uge!

 • Sengetøjet og badeforhæng . Vildt pænt badeforhæng! Men mit med Ghibli figurer er nu også helt okay ?

  • Jeg mener selvfølgelig sengetæppet. Men blev af en grund rettet af mit eget stykke elektronik…?‍♀️

 • Jeg går med badeforhæng og sengetæppe!

  Det der sengetæppe er alt alt for smukt! Men jeg ville aldrig få det puttet på (selverkendelse).

 • Badeforhænget og sengetæppet?
  Uhh den der skildpadde er for nuttet – af og til er jeg en kende træt af at min mand er af den type, der har en mening om boligindretning… Han er ikke til skildpadder kan jeg godt afsløre.

 • Badeforhæng og håndklæde.
  Du har set lyset med sengetøj og et dejligt håndklæde er os nice, ikke noget forvasket eller billigt turisthåndklæde, og ja den skildpadde er så cool

 • Lænestol og bruseforhæng. Fordi den stol er simpelthen så kitch på den bedste måde, man kan tænke sig.

 • Pis. Nu kom jeg til at købe nyt sengetøj, badeforhæng, dørmåtte og morgenkåbe.

  Tak igen for fede tips, Miriam. Men min bankmand vil nok gerne snart tale med dig 😀

  • Du sender ham bare min vej, så skal jeg forklare ham, hvorfor du traf den helt rigtige beslutning! 😀

 • Helt sikkert kåben! Og hm – måske bruseforhænget? Jeg ville egentlig gætte på ryatæppet, men med den terrorist du bor med, tænker jeg ikke, at det vil være et godt match. Det ville i hvert fald ikke gå herhjemme, omend det er vildt lækkert!
  Er selv vildt betaget af skildpaddemåtten – den passer bare vildt dårligt på begge vores badeværelser. Er heller ikke sikker på, at manden vil være helt så begejstret, som jeg. Havde den dog bare været tilgængelig i andre farvekombinationer havde dit reklame-indslag virket og ellos været begejstret! 😉

  • Det er jeg da ked af, at du synes, men det her er mit arbejde. Det er sådan, jeg betaler mine udgifter. Hvis vi vendte den om, hvordan ville du så reagere, hvis jeg kom ind på dit arbejde og fortalte dig, at jeg synes, det var generende, hvor meget du arbejdede, og om du ikke kunne begynde at leve af havregrød, fordi det ville jeg synes var federe? Jeg er ikke rig, og jeg tjener ikke kassen. Jeg laver reklame for at kunne blogge fuldtid, og jeg har i årevis tjent så lidt, at jeg ikke kunne betale af på min gæld eller have en pensionsopsparing. Jeg vil ikke undskylde for at prøve at tjene en gennemsnitlig voksenløn.

  • Jeg synes det er ærgerligt at du skriver sådan en kommentar uden rigtig at komme med noget konstruktivt som Miriam kan bruge til noget. Stop…. med at læse med, der er ikke nogen grund til at komme med sådan en kommentar.
   Jeg synes at Miriam er en af de bedste bloggere når det kommer til reklame og er rigtig sikker på at hun er meget bevidst om mængden af reklame, men hun laver, som en af de få, også rigtig gode indlæg som ikke har reklame i dem.
   At du ikke er enig er ok, men lad være med at bræge sådan, det er ret ucharmerende at gøre sådan noget.
   God weekend ❤️

  • Helt ærligt, Louise, hvad får dig så til at synes, at du har grund til at “bestemme” og skrive ud, hvorvidt Miriam laver for mange reklamer eller ej? Får du det bedre af at påpege det? Hvad skriger du af tv’et derhjemme, når der kommer en reklame op? Miriam lever af sin blog, og jeg er ALDRIG, som i aldrig, hverken irriteret eller andet, når hun laver en reklame. For det første har jeg fulgt Miriam så lang tid, at jeg ved, at det er reklamer, der er relevante for hende og som hun kan stå inde for (og hvor mange andre kan det efterhånden?) og for det andet, så mega under jeg hende det. Det er hendes løn. Det, der kan betale hendes udgifter og gøre, at hun fucking kan lave blog og være hende.
   Jeg synes, at det er ærgerligt, at du skal skrive sådan noget, der gør hende ked af det og i tvivl. Du kunne bare have unfollowet og kommet videre. Helt ærligt. Stop!

  • Synes det er ærgerligt at du ikke hepper på Miriam i stedet for. Sponsorerede indlæg er jo det vi læsere må ‘affinde’ os med, for at de bloggere vi godt kan lide, kan blive ved med at skrive indlæg som interesserer os og rammer noget i os.
   Du, anden Louise, kunne jo evt. bare springe disse indlæg over, der står jo helt i starten at det er et reklame-indlæg.
   God weekend!

 • Jeg synes det er fedt du laver reklame. Især fordi jeg synes du skal tjene nogle penge på at blogge. Dine reklamer er velvalgte og passer ind i det du ellers repræsenterer på bloggen. Også den her. Du har for længe siden fortalt om projekt voksenbolig. Og jeg er ikke i tvivl om at du elsker hotel stemning. Det er kommet til udtryk på dine rejser. Og alligevel er de nede på jorden og humoristiske:. “….et gulvtæppe koster selvfølgelig mere end et håndklæde” ?. Så for os som følger med fordi vi ægte (er det sådan de “unge” siger?!) kan lide dig og det du laver gør det intet med reklamer fordi vi ved du vælger det der er relevant og du kan stå inde for. Fortsæt med reklamer på den her måde.

  • Tusinde tak for de søde ord. Jeg forsøger at være meget påpasselig med, hvad jeg siger ja til og gør mig umage med at gøre spons så interessant som muligt. Det er svært at gøre alle glade, men ja, et sted skal pengene jo komme fra. 😀

 • Morgenkåben ligner da overhovedet ikke en morgenkåbe, men netop en af de der kimonoer i genbrugs sari! Jeg troede, at morgenkåber var sådan nogle frotte nogle?!

  Jeg tænker, du har købt papegøjen PÅ det bord det og sengetøjet 🙂

  • Jeg ville ønske, jeg kunne købe papegøjen, men jeg tror slet og ret bare, den er pynt på billedet! Jeg har i hvert fald ikke kunnet finde den!

 • Ih, hvornår bliver det afsløret, hvilke du har købt? Jeg er ikke super tålmodig i min nysgerrighed.

   • Jeg vil gerne gætte igen så, du har købt papegøjen og sengetøj. Tænker du skylder mig en øl 😆

    • Haha, nu fik jeg jo papegøjelinket lidt sent, så det er nok noget andet, jeg valgte i sin tid. 😛

     • Jeg tænker, at både Annette og jeg fortjener en øl, fordi vi lige gik meta og skrev papegøjen! Vi forudså din smag, selvom den ikke dengang kunne købes 🙂 🙂 🙂 For vi ved jo alle tre, du havde købt den, ikke ?

     • Haha, ja, det stejlede jeg også lidt over. På den anden side, med 30% off-kode, så begynder det at ligne noget! 😀

Der er lukket for kommentarer.